Aktywne Wpisy

mirko_anonim +9
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min
Zastanawiam się czy taki związek ma sens. Jestem z dziewczyną od 4 miesięcy i ogólnie dobrze się dogadujemy. Ona się bardzo stara, zawsze mnie do siebie zaprasza na jakiś obiad albo kolacje i ja to doceniam, ale mam takie odczucie że brakuje mi przestrzeni dla siebie. Ona chce się widywać co drugi/trzeci dzień a mi w zupełności raz w tygodniu starczy a mam do niej około 20-30 min

WielkiNos +232
juleczki, które zapewne nie są wierzące, bo wiara to zacofanie odprawiają jakieś wróżby nad człowiekiem, który im się nie podoba xd
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #heheszki #takasytuacja #wrozbiarstwo
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #heheszki #takasytuacja #wrozbiarstwo

źródło: temp_file4340836978873008942
Pobierz
Jak jest jakiś mirek/mirabelka z #malopolska to aktualnie istnieje bardzo fajny kredyt na #oze, możliwe umorzenie kosztów do 50% zakupu PV, MAG I PC. Więc jesli ktos wlasnie rozglada za taka inwestycja, a nie chce isc w Moj Prad, tylko chce kredyt z umorzeniem to jest to spoko opcja:
https://tarr.tarnow.pl/fundusz/pozyczka-oze-dla-mieszkancow-feml/
Postuje w ramach ciekawostki, bo jest mało rozpromowane, a ma świetne warunki finansowania. Warunki otrzymania też są bardzo spoko
PS Jakby ktoś szukał firmy, która to wykona w sensownej kasie i pomoże z formalnościami to się melduje i zapraszam :)
1. czy kwota nie objeta umorzeniem jest możliwa do odliczenia od podatku (pit)?
2. czy kwota nie objęta umorzeniem może łapać się pod mój prąd 6.0 lub kolejne edycje?
3. czy umorzenie ejst z uatomatu, czy uznaniowe?
Ad 1. Dopytam ich, ale z rozmowy z panią która obsługuje moich klientów wychodzilo że tak- lecz uszczeglowie do niej to pytanie
Ad 2. Wedle Pani z kredytu tylko rseczy niebrane na kredyt mogą być wykorzystane do MP - ja sobie zadałem pytanie tylko kto to sprawdzi realnie.
Ad 3. Umorzenie jest w 99 procentach takie jak piszą, ale zarzekają się że każdy klient na kredyt to indywidualny tok działań