Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #wiedza #problem
Czy uważacie że brak wiedzy ogólnej to coś co powinno skreślać drugą osobę jako potencjalnego partnera?
Mam dziwny problem. Od niedawna spotykam się z naprawdę świetnym, porządnym facetem. Jest błyskotliwy, zabawny, dosłownie potrafi w sekundę wymyślec jakąś błyskotliwą ripostę albo rzucić żart adekwatny do sytuacji, co dla mnie zawsze świadczylo o inteligencji. Pracujemy

MistrzKowalski +159
Mój Tata dostał paczkę za pobraniem na niecałe 200 zł od takiej firmy. Niczego nie zamawiał, nadawcy w ogóle nie zna. Kazałem mu nie odbierać tej paczki, bo mi to śmierdzi na kilometr wyłudzeniem pieniędzy. Skądś jednak musieli wziąć pełny adres dostawy oraz e-mail, bo wszystko się zgadzało. Dostał też z wyprzedzeniem na pocztę elektroniczną numer śledzenia paczki bezpośrednio z Poczteksu.
Ostatecznie zwrot jest opisany jako dostarczony w WER Ciemne, co mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że to mogło być jakieś naciąganie na dropshipping albo inne dziwo.
Ktoś, coś?
#oszukujo #pocztex #pocztapolska
a firme znalazłem na fejsie i zamówiłem nie drogi telefon który miał być jako awaryjny za 260 zł
przysłali jakąś chińską latare
Powodzenia w ugraniu czegoś, chociaż nie ukrywam może być ciężko.
Jakas latarka zamiast tel za 300zl
Jak to rozwiazales
https://www.jerieodo.shop/products/2025-rylko?st&fbclid=IwY2xjawI62WdleHRuA2FlbQIxMAABHYes6tWVzc2d2lUDVYdtO5tU3BpwHUOu5358uN6zRt4rq-YpC5NMXA2ODQ_aem_LPP316Rd66yoyAuWtPE-og&utm_medium=paid&utm_source=fb&utm_id=120217140628730511&utm_content=120217140628480511&utm_term=120217140628300511&utm_campaign=120217140628730511
a dostałam jakieś badziewie...ech..jestem zła sama na siebie..Strona pojawiła mi się na FB .