#dieta ja nie mam pojęcia jak mam przytyć, nawet pod względem technicznym. Nie ma mnie w domu 10h a w pracy jest tylko jedna dłuższa przerwa na obiad, reszta posiłków musi być na szybko przy biurku. To jak ja mam niby przytyć i co jeść, jeśli nie umiem zjeść na zapas jednego ogromnego posiłku. Pomijam już inne niedogodności w robocie przy jedzeniu. Od zawsze ważę o wiele za mało i uderzam głową w mur, choćbym cudowala z roznymi produktami to waga stoi albo i chudnę. Na nieszczęście jeszcze mam chore jelita co również świetnie to utrudnia
@Jomasoo: orzechy/masło orzechowe - zdrowe, łatwo wchodzi, dużo kalorii, a paczka orzechów rozwiązuje twoje problemy logistyczne, bo można sobie cały czas podjadać przy biurku. Imo trudno o coś lepszego do nabijania kalorii niż orzechy, minusem może być co najwyżej cena
@edenmar masło absolutnie nie wchodzi łatwo, zakleja mordę nawet w smoothie. Ale orzechy staram się jeść, ale to bardziej w domu bo w pracy ręce zajęte
@NieRozumiemIronii nie liczę, ale problem jest nie w niewiedzy o ilości kalorii tylko braku czasu na zjedzenie i braku komfortowych warunków do jedzenia. Niestety mocno to na mnie wpływa. Plus nie lubię się przejadać i być taka pełna.
nie liczę, ale problem jest nie w niewiedzy o ilości kalorii
@Jomasoo: sorry, ale słyszałem/czytałem to tysiące razy już :-). Polecam zacząć liczyć skrupulatnie przez miesiąc i potem wrócić po porady, bo tak to nikt ci raczej nie pomoże.
@NieRozumiemIronii co z tego ze sobie wyliczę ile zjadłam xd albo że sobie ustalę że zjem 300 kcal więcej. Nie zjem bo nie chce mi się i nie umiem się zmuszac
Hej, gdyby komuś rzucił się w oczy taki wózek na jakimś targu albo OLX to dajcie znać bo został dziś skradziony z naszej klatki. Chyba mamy powrót do lat 90-tych
Filmik z #p0lka tak się wybił, że widać tylko komentarze kobiet z trzeciego świata xD Są w szoku, że można zaliczyć 7 facetów w wieku 21 lat w tym dwa razy zdradzić
@Jomasoo: sorry, ale słyszałem/czytałem to tysiące razy już :-). Polecam zacząć liczyć skrupulatnie przez miesiąc i potem wrócić po porady, bo tak to nikt ci raczej nie pomoże.