Wpis z mikrobloga

#bonzo
ja to jestem ciekaw co się będzie o----------o na grobie uszatka, jak już wykopki ustalą miejsce. xD
oczywiste że należy to uszanować, i osobiście nawet bym mu nie naszczał na grób(bo i niby dlaczego?)...
ale nie mam wątpliwości że będzie się tam działo. xD #patostreamy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dos_badass:

nie mam wątpliwości że będzie się tam działo. xD

A ja szczerze mówiąc mam. Tutaj można pisać wszystko, ale nie wiem czy ktoś naprawdę odważyłby się IRL, żeby pójść tam i przy ludziach coś tam zrobić. (i nie, nie zachęcam - faflun był jaki był, ale to jednak pogrzeb).
  • Odpowiedz
  • 0
nie wiem czy ktoś naprawdę odważyłby się IRL, żeby pójść tam i przy ludziach coś tam zrobić

@SystemHalted2_0: ja nie mówie o dzisiejszym dniu(bo to dzis, tak?).
ja mówie, jak już ziemia zastygnie na amen, i nikogo nie będzie.
znam życie na tyle, by wiedzieć, że znajdzie się debil który coś o-----e. xD
  • Odpowiedz
@SystemHalted2_0: Dzisiaj pewnie niewiele, ale tak jak robili zdjecia grobu ala sasiadki, to na jego beda pojawiac sie przez jakis czas harnasie, a potem swiat zapomni o menelu ktory cale zycie byl dolem
  • Odpowiedz
  • 0
nikt nic nie będzie robił na jego grobie. Tiger to był idiota, ale ludzie jednak są w stanie uszanować pochówek

@adrninistrator: przecież ja nie mówię o równaniu z ziemia za pomoca buldożeru.
mowa o własnie harnasiach, durszlakach i innych tego typu, do fotek i innych eventów.
ale jakiś zlot, chociaz jeden, to na pewno będzie.
choć raz będzie udany zlot dla uszatka. xD
  • Odpowiedz
@dos_badass: no ale co mogą zrobić? dewastacji czy profanacji się nie spodziewam, będzie tylko zostawianie faflunowych gadżetów i tyle, ewentualnie telefony do kancelarii cmentarza z durnymi pytaniami i to tyle
  • Odpowiedz