Aktywne Wpisy

Tyfus +6
Cena za wniesienie płytek gresowych (samo wniesienie) na 2 piętro z windą 1000kg za 700 PLN to jest scam czy uczciwa cena?
Większość płytek będzie w paczkach ich waga około 40 kg. Największe płytki 120x120 7 sztuk.
#transport
Większość płytek będzie w paczkach ich waga około 40 kg. Największe płytki 120x120 7 sztuk.
#transport

Wraczek +429
W jaki sposób poprawić demografię, otóż należy dalej inwestować w emerytów, 13+, 14+, oraz wmawiać im że są skarbem narodu.
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się
Jednocześnie młodzi wysłuchują jacy to są nieporadni, bo nie chce im się zapisać do kolejki aby otrzymać mieszkanie z przydziału, albo dlaczego nie kupią działki pod miastem za flaszkę wódki i warhlaka jak to zrobił Jasiek w 90 roku.
Waloryzacja emerytur, gdzie i tak przysługuje im kilkukrotnie razy więcej aniżeli wypracowali, bo czy się

ja to jestem ciekaw co się będzie o----------o na grobie uszatka, jak już wykopki ustalą miejsce. xD
oczywiste że należy to uszanować, i osobiście nawet bym mu nie naszczał na grób(bo i niby dlaczego?)...
ale nie mam wątpliwości że będzie się tam działo. xD #patostreamy
A ja szczerze mówiąc mam. Tutaj można pisać wszystko, ale nie wiem czy ktoś naprawdę odważyłby się IRL, żeby pójść tam i przy ludziach coś tam zrobić. (i nie, nie zachęcam - faflun był jaki był, ale to jednak pogrzeb).
@SystemHalted2_0: ja nie mówie o dzisiejszym dniu(bo to dzis, tak?).
ja mówie, jak już ziemia zastygnie na amen, i nikogo nie będzie.
znam życie na tyle, by wiedzieć, że znajdzie się debil który coś o-----e. xD
A jak zastygnie to na pewno, puste harnasiu będzie stało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adrninistrator: przecież ja nie mówię o równaniu z ziemia za pomoca buldożeru.
mowa o własnie harnasiach, durszlakach i innych tego typu, do fotek i innych eventów.
ale jakiś zlot, chociaz jeden, to na pewno będzie.
choć raz będzie udany zlot dla uszatka. xD
@se_mallo: dla plusików na tagu, zrobia wiele, nie znasz wykopkow? xD
@se_mallo: aha ok