Wpis z mikrobloga

czy w tych czasach idzie jeszcze dostać buty które nie rozpadną się po 2 latach czy jestem skazany na zmianę butów co 2 lata?

chciałbym kupić zimowe męskie buty, w takim stylu jak na zdjęciu. Jakiej marki butów mam szukać aby wytrzymały one więcej niż 2 zimy? Fajnie jakby to były buty na pograniczu zwykłych do użytku codziennego a takich roboczych, czy da się coś takiego dostać? Ile trzeba dać za takie buty? Kupowałem buty po 600/800zł i też się rozpadały, czy tak już po prostu teraz będzie czy tysiąc złotych to za mało na buty xd?

#buty #modameska #obuwie
sha128 - czy w tych czasach idzie jeszcze dostać buty które nie rozpadną się po 2 lat...

źródło: Buty_obuwie_zimowe_DEBAOLI_dugie_miodowe_2

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sha128: poszukaj taktycznych butów w takim kolorze. Ja mam zwykle Protektory za które dałem 250zl i już 7 sezon w nich chodzę, za rok wymieniam bo podeszwa mi się ściera
  • Odpowiedz
@sha128: Obczaj Busta Grip. Szyte z prawdziwej skory wiec trzeba troche bardziej o nie dbac ale sa niezniszczalne. Ja swoje mam juz chyba z 10 lat, oczywiscie sa juz zajechane i sluza jako robocze ale poza zdarta podeszwa nie maja zadnych uszczerbkow.
  • Odpowiedz
@sha128: dużo robisz kilometrów w tych butach? Często czytam podobne wpisy i nie do końca rozumie z czego to wynika ale moje buty wytrzymują długo. Nie zależnie od rodzaju obuwia. Mam np superststy które cioram w pracy. Bywa że chodzę w nich 15-20 km dziennie. Maja 4 lata i trzymają się solidnie. Takie jak Twoje ze zdjęcia kiedyś kupiłem za jakieś 150 zł. Przez 4 lata służyły i wymieniłem ale
  • Odpowiedz
czy w tych czasach idzie jeszcze dostać buty które nie rozpadną się po 2 latach czy jestem skazany na zmianę butów co 2 lata?

@sha128: Śmiem twierdzić, że 2 lata obecnie to i tak długo. Aczkolwiek tak idzie, ja mam buty Fila 2 sezon i nic absolutnie się z nimi nie dzieje jakieś 200 zł kosztowały w przeciwieństwie do butów marek własnych CCC lub Deichmanna na przykład które kiedyś gdzieś
  • Odpowiedz
@sha128: 16 lat, a raczej zim śmigam w caterpillarach takich jak na zdjęciu tylko bez tego śmiesznego napisu. Zaliczyły też kilka wypadów w góry. Nic się nie rozkleja, jedynie nubuk zlicowiał. Nie wiem jak z jakością dzisiejszych butów, ale myślę że warto spróbować
JacekBalcerzak - @sha128: 16 lat, a raczej zim śmigam w caterpillarach takich jak na ...

źródło: cat

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja mają być dożywotnio (o ile się będzie dbało) to kup sobie Red Wing albo warto też zainteresować się czymś z Engelbert Strauss.
  • Odpowiedz