Aktywne Wpisy

Clermont +134
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

Lolenson1888 +94
1 lipca 2023 roku późnym wieczorem 37-letni Mateusz Terlikowski wykonywał swoją nocną zmianę w restauracji McDonald's w Wodzisławiu Śląskim. Dla wielu był zwykłym pracownikiem. Był jednak dobrze znany w środowisku śląskich kolarzy górskich. Człowiek, który pokonywał najwyższe wzniesienia, nie ustępował przed żadnym wyzwaniem - tego dnia, jak się okazało, zmierzył się z najtrudniejszym z nich.
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a
źródło: 33C6F09D-43D5-4E7D-9FAE-CE3FE5A6AD26
Pobierz

chciałbym kupić zimowe męskie buty, w takim stylu jak na zdjęciu. Jakiej marki butów mam szukać aby wytrzymały one więcej niż 2 zimy? Fajnie jakby to były buty na pograniczu zwykłych do użytku codziennego a takich roboczych, czy da się coś takiego dostać? Ile trzeba dać za takie buty? Kupowałem buty po 600/800zł i też się rozpadały, czy tak już po prostu teraz będzie czy tysiąc złotych to za mało na buty xd?
#buty #modameska #obuwie
źródło: Buty_obuwie_zimowe_DEBAOLI_dugie_miodowe_2
Pobierzźródło: efd3f548483e94f59112c22bd03a
Pobierzhttps://eobuwie.com.pl/p/trapery-sorel-mac-hilltm-lite-mid-wp-nm4998-286-elk-black-0000302652044
Timberland to dramat, nigdy więcej. Miałem 2 pary, każda po miesiącu staje się niewygodna, i rozlatuje sie w ciągu 2 lat lekkiego użytkowania po mieście. Nie rozumiem o co chodzi z cenami w tym brandzie.
Ja próbuje w tym roku. Wyglądają porządnie.
@One_day_full: a dla mnie timberlandy właśnie są najwygodniejsze jakie kiedykolwiek miałem z zimówek i 4 rok są całe, za 300 zł xD
źródło: 1025eede407aa5890db2bae4993d
Pobierz@sha128: Śmiem twierdzić, że 2 lata obecnie to i tak długo. Aczkolwiek tak idzie, ja mam buty Fila 2 sezon i nic absolutnie się z nimi nie dzieje jakieś 200 zł kosztowały w przeciwieństwie do butów marek własnych CCC lub Deichmanna na przykład które kiedyś gdzieś
źródło: cat
Pobierz