Aktywne Wpisy

euklides +46
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,

Pokażę Wam kawałek mojej mordy ʖ͡º)

źródło: temp_file8581019454285615002
Pobierz
Sam chcę dokupić dodatkowym oczyszczacz powietrza (tu bazując na poprzednich doświadczeniach i specyfkacjach wybieram to: https://klarta.pl/oczyszczacze-powietrza/klarta-forste-4/?utm_source=ro )
Jak to wygląda z waszej strony - jakieś aromatyzery itd? Dziekuje z góry za wymianę spostrzeżeniami.
1. Wysypiać się
2. Zróżnicowana dieta (mozna wspomóc suplementacją)
3. Higiena (mycie rak po powrocie do domu/ przed jedzeniem, unikanie dotykania twarzy/oczu/ust jeśli nie mamy czystych rąk)
Człowiek ma wbudowany oczyszczacz powietrza ale jak wilgotność spada ponizej 30% to przestaje on działać(śluzówka wysycha), dlatego dobrze trzymać przynajmniej 40%
Co ciekawe dla nawilżacza - mamy w domu również ten z firmy Klarta - natomiast w naszej ocenie wilgotność w sezonie zimowym nie spada w domu nigdy poniżej 50%.
@zmarnowany_czas: ale jakim cudem 15%?
Ja pół domu ogrzewam klimatyzacją i nigdy nie spadło poniżej 40%
@jackieboy: Jeszcze nikt nie napisała Durexy? Dziś zmarł Trynkiewicz to pedohumor powinien lać się tu strumieniem
jak dziecko ma katar - wyrzucić je na dwór do zabawy, spiki zielone mają być do kolan, przejdzie samo po 3 dniach
jak zachoruje bardziej i lekarz przepisze antybiotyk - drążyć temat lekarzowi po co na co i dlaczego antybiotyk
Tak sie ksztaltuje uklad immunologiczny.
Codzienne spacery do lasu, suplementacja witaminami, wysypianie się, hartowanie na zimnym powietrzu:)
Najważniejsza rzecz, to trzymanie dziecka z daleka od przychodni (dwa dni gorączki da się w domu przeleżeć).
Oczyszczacz bez sensu, przecież dziecko i tak większość czasu spędza w miejscach gdzie takich urządzeń nie ma.