Wpis z mikrobloga

UBG Ez 18:31-32: "³¹ Odrzućcie od siebie wszystkie swoje przestępstwa, których się dopuszczaliście, i uczyńcie sobie nowe serce i nowego ducha. Czemu macie umrzeć, domu Izraela?
³² Nie mam bowiem żadnego upodobania w śmierci umierającego, mówi Pan BÓG. Odwróćcie się więc, a będziecie żyć."

UBG So 3:17: "¹⁷ PAN, twój Bóg, pośród ciebie jest potężny; on cię zbawi i rozraduje się wielce nad tobą; będzie się cieszyć ze swojej miłości wobec ciebie i rozweseli się nad tobą ze śpiewaniem [...]"

#wiara
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NieDlaWykopka:
bardzo przyjemne cytaty, jak na Stary Testament :-) chętnie bym przygarnął jakieś cytaty, które mogłyby mnie jakoś nakierować na to, jak walczyć o wyzwolenie ze szponów jakiegoś nałogu, jeśli coś znajdziesz, to bardzo bym prosił, sama modlitwa może okazać się nieskuteczna, a wiem to, bo poznałem trochę osób uzależnionych i wiele osób doznało uzdrowienia np. z alkoholizmu z dnia na dzień i niewątpliwie Bóg postanowił zainterweniować w mocarny sposób,
  • Odpowiedz
@zyje_zyciem:
(BG'1632) Rz 4:18:
"18 Który (Abraham) przeciwko nadziei w nadzieję uwierzył, że się stanie ojcem wielu narodów według tego, co mu powiedziano: Tak będzie nasienie twoje."

Wbrew wszelkim ludzkim
NieDlaWykopka - @zyjezyciem:
(BG'1632) Rz 4:18:
"18 Który (Abraham) przeciwko nadziei...
  • Odpowiedz