Aktywne Wpisy

mickpl +165
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci

KarnetNaGlony +46
prędzej poznam kogoś korzystając z blablacara

źródło: 481180437_1051010077060723_3125768764488715977_n
Pobierz
³² Nie mam bowiem żadnego upodobania w śmierci umierającego, mówi Pan BÓG. Odwróćcie się więc, a będziecie żyć."
UBG So 3:17: "¹⁷ PAN, twój Bóg, pośród ciebie jest potężny; on cię zbawi i rozraduje się wielce nad tobą; będzie się cieszyć ze swojej miłości wobec ciebie i rozweseli się nad tobą ze śpiewaniem [...]"
#wiara
bardzo przyjemne cytaty, jak na Stary Testament :-) chętnie bym przygarnął jakieś cytaty, które mogłyby mnie jakoś nakierować na to, jak walczyć o wyzwolenie ze szponów jakiegoś nałogu, jeśli coś znajdziesz, to bardzo bym prosił, sama modlitwa może okazać się nieskuteczna, a wiem to, bo poznałem trochę osób uzależnionych i wiele osób doznało uzdrowienia np. z alkoholizmu z dnia na dzień i niewątpliwie Bóg postanowił zainterweniować w mocarny sposób,
(BG'1632) Rz 4:18:
"18 Który (Abraham) przeciwko nadziei w nadzieję uwierzył, że się stanie ojcem wielu narodów według tego, co mu powiedziano: Tak będzie nasienie twoje."
Wbrew wszelkim ludzkim
Dzięki wielkie za ten cytat i analizę. Co do tego pana z wykładu - znam tego gościa i to bardzo inteligentny człowiek, dzięki że mi o nim przypomniałaś.
@zyje_zyciem: o super :D a ja od niedawna go znam. :)