Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jomasoo: jak ma dziewczyne, to co on robi na tagu przegryw.
Ja nie mam, a mnie ten tag wykańcza, bo ile razy można czytać pewnych siebie 12 latków którzy nie potrafią napisać jednego zdania bez wrzucania wszystkich bab do jednego worka, albo ta wszechobecna moralność kalego.
  • Odpowiedz
@Jomasoo: może jakieś różnice w charakterze miedzy wami, sprawiają że wpada w takie czarnowidztwo.
Rozmawiacie o tym jakie są wasze priorytetowe wartości w życiu itp?
To musi być ciężkie, słuchać takiego czarnowidztwa. To troche jak bezpodstawne oskarżenia.
Powodzenia, oby chłopak przestał być takim czarnowidzem.
  • Odpowiedz
@Jomasoo: Czyli już szykujesz grunt, żeby go zostawić. Teraz czekać, aż się jakiś typ pojawi w Twoim życiu żebyś "chwyciła kolejnej gałąź zanim puścisz dotychczasową". Starych wyjadaczy nie oszukasz, już o tym myślisz.
  • Odpowiedz
@Jomasoo: byłam tam - dowiedziałam się o wykopie od mojego byłego narzeczonego. Myślałam że to takie forum ze sprawdzonymi informacjami ze świata (xD) i do tego forum dla ludzi mocno siedzących w danych tematach. Nie znałam tagu przegryw i tej całej wciskanej tu narracji, że baby to wszystkie takie same, więc dopiero po latach zrozumiałam, że jest spora szansa, że te jego dziwne "oskarżenia" w moją stronę wynikały z naczytania
  • Odpowiedz
@Jomasoo ogólnie on stosuje zniekształcenie poznawcze które nazywa się projekcja i jest to szkodliwy schemat zachowań w relacjach. Takie rzeczy się leczy na psychoterapii ale pytanie czy Twój partner chce by było lepiej czy może on jest z tych zaburzonych psychicznie ludzi co to robi wszystko by stać się ofiarą by świat się zawalił i by ludzie wokół mu współczuli i go ojojali jaki on biedny. Niestety ale Ty mu nie
  • Odpowiedz
@Jomasoo: To nie od tagów staje się toksykiem tylko po prostu psycha mu siada. W sytuacjach utrzymywania się dużego stresu (choroba mamy, jego problemy) wychodzą skrywane lęki.

Z tym można walczyć, ale potrzebne jest wsparcie i samozaparcie.
  • Odpowiedz
@Jomasoo: słaby bait, ale dla potomnych, jeśli twój chłop jest aż tak bardzo podatny na wpływy i to jeszcze na dodatek nie kogoś bezpośrednio, a przez stronę internetową to zmień chłopa
  • Odpowiedz