Wpis z mikrobloga

#przegryw w 1 klasie liceum dostalem jedynke z angielskiego za to,ze wedlug nauczycielki glosno oddychalem i siedzalem podparty reka i to wedlug niej moglo rozpraszac klase XD nawet mama byla wzywana teraz sie z tego smieje wtedy tez ale po czasie krotkim
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mandon: weź nie mów, miałem przez całe życie dwóch nauczycieli od angielskiego (plus styczność z jednym z uwagi na to, iż był wicedyrektorem mojego gimnazjum, ale o nim nie wspominam przez to, że wydawało mu się, iż będzie cool i zajebisty jeśli będzie n---------ł polglishem) i cztery nauczycielki. Nauczyciele byli wyluzowani, z tym pierwszym jako jeszcze szczyl w podstawówce się na indywidualnym nauczaniu n----------o o koszykówce itd., a ten drugi,
  • Odpowiedz
  • 1
@JuanPablitoSegundo_2137: mialem wychowawczynie polonistke po rozwodzie gdzie celem jedyynym jej zycia bo ona byla taka,ze nawet corka nie chcala z nia mieszkac stala sie praca i kazdemu z nas w klasie robila portret psychologiczny
  • Odpowiedz
@Mandon: ja raz na angielskim napisałem jedną pracę na 5, a z tydzień później zupełnie inną na 1. I stwierdziła że to niemożliwe i że musiałem wcześniej ściągać, więc zamieniła tamtą 5 na 1. Ehh nigdy tak nie zawiodłem się na całym p0lskim systemie edukacji jak wtedy xd
  • Odpowiedz
  • 4
@PrawaRenka: mi po prostu jak za dobrze pposzlo podszedl temat maila i napisalem na jakiejs 7,8 pkt na 10 to mi nie uznawala bo na pewno sciagalem ktos mi pomagalem wedlug niej moj max to jakies 3 pkt byly
  • Odpowiedz
@Mandon: ja za to miałem polonistki (poza tą z technikum, pani "ja prowadzę lekcję, mnie obchodzi tylko mój przedmiot", której nie szło o nic ogólnie nawet zapytać) zawsze w porządku raczej, nie pamiętam zbytnio mojej wychowawczynie z 4-5 (w szóstej klasie musiałem się przenieść ale to grubsze lore), ale nawet babka, którą całe pokolenia przeżywały, bo była wymagająca, jak została kuratorem mojej rodziny to okazała się być zajebistą osobą, a
  • Odpowiedz
mi po prostu jak za dobrze pposzlo podszedl temat maila i napisalem na jakiejs 7,8 pkt na 10 to mi nie uznawala bo na pewno sciagalem ktos mi pomagalem wedlug niej moj max to jakies 3 pkt byly

@Mandon: X k---a D? Nie wiem, jak tam Twój angielski, ale jeśli jej zdaniem byłeś 3/10 max to albo na Ciebie się uwzięła (nie wiem), albo wymagała od Was poziomu większego niż
  • Odpowiedz
@Mandon: No, ja dosłownie potrafię napisać zdanie "czy jesteś na mnie wściekła?" do znajomej jako "Are you evil to me?" zamiast "Are you angry to me?" a mimo, iż o wiele więcej interesujących mnie kanałów jest na zagranicznym YT (mrwhosetheboss, DankPod, Coffeezilla) to nie oglądam ich, bo ze słuchu wyłapuję co 3 słowo, a np. na tym filmie od znajomej nic nie rozumiem, co chciała mi powiedzieć
JuanPablitoSegundo_2137 - @Mandon: No, ja dosłownie potrafię napisać zdanie "czy jest...
  • Odpowiedz
@Mandon:

antagonizowały mnie i polonistka i ta od angielskiego

Weź mi nie mów, ja miałem w------e już w technikum w to, że klasa mnie nie lubi (na tam 27 osób, 20 Oskarków, Juleczka, 4 przegrywów, normik i patus, tylko te przegrywy i normik były) spoko, bo n-------------m trochę, ale wychowawczyni zamiast przynajmniej zneutralizować do siebie klasę antagonizowała mnie jak leciało, klasowy patus "dla beki" (dosłownie, nic mu nie zrobiłem poza
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@JuanPablitoSegundo_2137 mnie się spytała kogo lubisz w klasie no Pawła przykładowo powiedzmy i kogo jeszcze no z nim na początek się integruje no ale już semestr się kończy ja muszę powoli potrzebuje czasu koniec tematu
  • Odpowiedz
mogłeś nie donosić na kolegów ze palą p-------y to może by ci tak nie dokuczali xd

@hot_topic: ale wiesz, że nie donosiłem? Tekst z papierosem to przykład tylko xd. Chłopy w szkole nienawidziły mnie tak za jedną inbę (długie lore), że raz, jak jeden z nich przez pomyłkę wysłał p---o zamiast na grupę klasową (gdzie oczywiście mnie nie było) to na grupę informacyjną z nauczycielem od zawodowych to jeden z
  • Odpowiedz