Wpis z mikrobloga

Czy ktoś zauważył brak codziennych sucharów i dowcipów wrzucanych przez @hacerking ?
Typ dostał bana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmiał tworzyć jakikolwiek kontent na tym smutnym portalu i został szybko sprowadzony do parteru.
A mógł postować ruską propagandę, wtedy by mu włos z głowy nie spadł.
#dowcip #chlewobsranygownem
Wraczek - Czy ktoś zauważył brak codziennych sucharów i dowcipów wrzucanych przez @ha...

źródło: IMG_20250112_210357

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@kidi1: Nie wiem, konta naczelnych ruskich troli działają tutaj od początku wojny i mają się dobrze.
Musiał by wrzucić cp albo coś podobnego, ale o to bym go nie podejrzewał.
  • Odpowiedz
@Wraczek: ta, a potem się okazuje, że rzeczywiście o-----ł coś mocniejszego, tylko do tego nikt się nigdy nie przyznaje, jedynie jakieś ogólniki typu "brzydko powiedziałem" xd ostatnio byłem świadkiem, jak bana wyłapał typ, który życzył komuś śmierci, ale pewnie dla nieświadomych wykopków dostał bana za niewinność
  • Odpowiedz
@cutecatboy

@Wraczek: ta, a potem się okazuje, że rzeczywiście o-----ł coś mocniejszego, tylko do tego nikt się nigdy nie przyznaje, jedynie jakieś ogólniki typu "brzydko powiedziałem" xd ostatnio byłem świadkiem, jak bana wyłapał typ, który życzył komuś śmierci, ale pewnie dla nieświadomych wykopków dostał bana za niewinność

To jak z tym mirkiem od czołgów którego zbanowali za "niewinność" ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@CH3j: nie oleje bo te suchary reklamują jego żebractwo, nie oceniam bo sam to tak nazywa po prostu gość jest w wyjątkowo kiepskiej sytuacji
  • Odpowiedz
@Grooveer: gościu, twoje posty są tylko o zwycięstwach rosji lub przegranych Ukraincow
Nie ma ani jednego postu o przegranych rosji albo zwycięstwach Ukraincow
A postujesz to gowno całymi dniami
Inteligentni Polacy od razu wiedzą skąd ty jest
Spasiba
  • Odpowiedz