Wpis z mikrobloga

Niedawno na uczelni stoimy przy automacie, przed nami Julka z psychologii a przy samym automacie kupował chłopaczek no opisem jak przegryw, niski, niezbyt urodziwy. Nie mógł kupić bo mu karty nie skanowało. Przychodzi jej koleżanka i coś tam pyta za ile idzie a ona odpowiada po cichu "czekaj bo widzisz, że łajza sobie nie radzi".
Empatyczna płeć, wasza przyszła psycholożka.
Będąc w szkole, co chwilę słucham jęczenia tych Julek bo ona ma depresję, chodzi na terapię ale sama chce zostać psychologiem. Cała masa takich. To jak zachowują się baby na takich uczelniach to jakiś absurd i mnie to absolutnie nie dziwi, że kobiety wrzucane są do jednego wora i mówi się, że im odj3bało i mają wysokie ego.
Tfu na p0lki

#przegryw #redpill #blackpill #p0lka
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 168
@getin: skoro stałem i to słyszałem to niby czemu miałbym nie krytykować takiego zachowania? Coraz więcej takich dosłownie patusiar w szkołach. To jak niektóre się zachowują to chyba nawet osiedlowy Seba ma więcej kultury
  • Odpowiedz
  • 6
@getin: tu się zgodzę. Dawniej pewnie większość studentów to była z dobrych rodzin tak zgaduje i wymagania były pewnie wyższe a teraz co druga wieśniara idzie na jakieś psychologie czy pazurki. Dosłownie z 50% zachowuje się przyzwoicie a reszta to albo skrajna patuska albo skrajna księżniczka co przyjechała do wielkiego miasta i wydaje się jej, że jest high value księżniczka i należy jej z drogi schodzić xD
  • Odpowiedz
@wyszopek129 Jak studiowałem kilkanaście lat temu, miałem podobną sytuację. Wchodzę do szatni, a tam julka rozmawia z szatniarką, że student, który teraz wejdzie pójdzie z nią na randkę. Tym studentem okazałem się być ja. Gdy julka mnie zobaczyła, to stwierdziła do tej pracującej kobiety, że woli brudnego robola, a tak się złożyło, że w tym momencie paru robotników budowlanych ściągało starą elewację z budynku. Dodała, że z taki "pasztet", to nie
  • Odpowiedz
@wyszopek129: skąd u was incele przekonanie, że psychologowie, a już w ogóle psycholożki mają być empatyczne, miłe dla wszystkich wszędzie xD najlepiej jeszcze jak będą chciały dawać d--y Juleczki od psychologii, żeby leczyć wam kompleksy, co?

Otóż psycholog ma rozumieć jak działa psychika ludzka i umieć wykorzystać tę wiedzę by pomagać klientom z problemami natury psychologicznej. KLIENTOM. A z przegrywa przy automacie żaden jej klient. Z resztą z niej też
  • Odpowiedz
najlepiej jeszcze jak będą chciały dawać d--y Juleczki od psychologii, żeby leczyć wam kompleksy, co?

@Returned: no tak. To by na pewno pomogło bardziej niż "terapia" u nich xD
  • Odpowiedz
@wyszopek129: Nie od dziś wiadomo, że psycholog to scam, te ich p---------e to może działać co najwyżej na dzieci które jeszcze wierzą w Mikołaja, albo na kogoś kim łatwo się manipuluje, każdy kto ma rozum i godność wie, że równie dobrze może sobie pogadać z hydrantem za darmo i efekt będzie podobny.
  • Odpowiedz
@wyszopek129: Pojedź na SWPS policz stosunek kobiet do mężczyzn, uśmiejesz się. Potem policz jaki % ma tatuaże, niebieskie włosy i tonę żelastwa na ryju xD A na koniec zapraszam na Przyrodniczy na dietetykę, znaleźć p0lkę z prawidłowym BMI to cud, za to słyszałem jak się targowały, która więcej letroxu i metforminy w-------a... One idą na studia, żeby same siebie diagnozować
  • Odpowiedz
@wyszopek129: dlatego terapia to cope i nabijanie kasy Julkom. Jeśli ktoś ma problemy prawdziwe to tylko lekarz specjalista psychiatra farmakologia i próbowanie ogarnięcia całości. Co ma wiedzieć o waszych problemach Julka po jakiejś gownopsychologii która g---o czytał g---o przeżyła a maks jej doświadczeń to jest all inclusive w Egipcie za hajs starych i spermienie do murzynow? Naprawdę szkoda czasu i pieniedzy.
  • Odpowiedz