Aktywne Wpisy

Aowe +198
1/x
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba
Panowie, w kontekście "hehe" dobrowolnych ćwiczeń uruchamiam tag #pamietajocowalczysz
Content będzie przypominał nam, o co potencjalnie moglibyśmy walczyć – tj. o deweloperów, kurniki inwestycyjne, równouprawnienie kobiet, oraz integrujacych sie z nimi mokebe i enrique.
Prośba

patryk_ekiert +18
#programista15k
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
Boże chyba jutro razem z zespolem dostaniemy wypowiedzenia... Co ja mam teraz zrobić, nie mam oszczędności a tu rata za mieszkanie i leasing do zapłaty i dziecko w drodze. Nie myślałem że tak szybko sie nam Eldorado skonczy w branży
#pracbaza #krakow #warszawa #zalesie
#ukraina #rosja #wojna #polityka
źródło: Screenshot_20250112_195440_X
Pobierz@MegaSprawiedliwosc666: i jebut rakieta :)
@Leniek: My jesteśmy nawet gorsi- nie wybraliśmy Netanjahu, a i tak musimy się wstydzić za niego jak i nasz rząd.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie pojmuję, dlaczego skłócamy się z europejskimi sojusznikami dla jakiejś ukrainy? Jedno to pomagać im militarnie żeby jak najdłużej młócili się z ruskimi, a drugie robić im dobrze wbrew własnym interesom.
Potem przyjdzie do jakiegoś glosowania w PE albo KE i będzie Słowacjo pomusz, bo ukraińskie rakotwórcze zboże mnie zalewa i rolnicy jadą na Warszawę ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora