Aktywne Wpisy

giko123 +212
ulegly +21
Kupując kebaba, osiedlasz araba. Dlatego należy je robić samemu.
Tutaj wolowo-jagniecy.
#gotujzwykopem
Tutaj wolowo-jagniecy.
#gotujzwykopem

źródło: 1000012465
PobierzSkopiuj link
Skopiuj linkźródło: 1000012465
PobierzWykop.pl
ale inni również np #bezplanu i reszta z mafii youtubowej pod zarządem agencji "ATOMY PR"Wiem że czytacie tag,
Ciebie mogło by uratować jedynie jakieś konkretne p-----------e,wyprawa która by zaorała na rynku.
A więc przedstawiam pomysły na wyprawy choć wiem że faza lub inni tego nie zrobią bo po 2 tygodniach wsiada w samolot bo się.r----c chcę.Ale dobra przeczytajcie se:
1. Szlakiem imigrantów ekonomicznych z Sahelu przez Niger, Libię na pace ciężarówki a potem pontonem do lamepdusy. Zapuści brodę, trochę się opali i w sam raz jak ciapaty.
2. Przejście Darien gap z Kolumbii do Panamy wraz imigrantami murzynami, ciapatymi, chińczykami.
3.Przetrawersowanie np z Dominikiem Szmajda jakiejś dżungli w Kongo, Kamerunie, tak około 100km na przełaj z plecakiem,
4.Gwinea Równikowa, autostopem
5.Sokotra. bikepacking, czyli na rowerze.
6."Canning Stock Route", szlak w Australii na fat bike. Choć to już ultra extremalna sprawa i faza by nie dał rady fizycznie.
7. Przejazd na BESTII, czyli pociągiem towarowym z Gwatemali do granicy z USA, a więc przez cały Meksyk. Wśród imigrantów. Zbójów, bandziorów, karteli.
#przezswiatnafazie #fazowski #youtube #polskiepato #patopodroze #podroze
cały polski podróżniczy YT to ludzie z tej agencji https://www.atomypr.pl/#klienci xD
i popsułeś mi dzieciństwo tym Atomypr, nawet Planeta Abstrakcja, Wiecznie Wolnych tam nie mam ale ostatnio też stali się męczący, szczególnie ten wyjazd po Afryce.
Jeden Turek zrobił ta wyprawę ale potem zakończył projekt w Afryce a chciał objechać całą na rowerze
źródło: 1000011484
PobierzCzysty biznes,pod przykrywką przygody,
Bo to są profesjonaliści i poważnie traktują to co robią.
@KekistaniRefugee: zarabiać to że w sensie na reklamach? bo podejrzewam że dane użytkowników kolejne miejsce do śledzenie ich profilowania itd. są duuużo więcej warte
@KekistaniRefugee: Ale ty lubisz być oszukiwany co nie???
Ta cała zgraja youtuberów podróżników stęka i nagabuje na lajki komentarze udostępnienia patronite pod każdym filmem i często w trakcie pod