Aktywne Wpisy

Lenalee +141
Ale się wystraszyłam. Adrenalina jeszcze mną telepie, a że nie mam komu opowiedzieć, więc chyba muszę dać upust swoim emocjom przelewając to na klawiaturę XD
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że
Siedzę sama w mieszkaniu zawinięta w kocyk, światła pogaszone bo oglądam animu, Koćka mruczy na kolanach, chillera, utopia, zero potrzeb i nagle słyszę skrobanie w zamku w drzwiach wejściowych.
Wczoraj @vieniasn pisał że ktoś mu się włamał na chatę i od razu zalała mnie fala paniki, że

mickpl +226
Na początku był kwik deweloperów, potem fliperów, a teraz już nawet pośredniki na yt mówio, że no jest kiepsko.
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Tylko dlaczego w takim razie, mimo ATH, braku sprzedaży i w zasadzie konsensusu, że kaplica - ceny stoją w miejscu XD
Wysuwałem taką teorię już dawno temu. Otóż nosacz zwyczajny ma taką charakterystykę, że zesra się, ale ceny nie spuści. Może dodawać, zdejmować, czekać 2 lata na konesera, no ale 20% niżej to nie,
Lubie sobie poogladac czasem jak ludzie graja w gierki, na PC i PS5.
Zastanawiam sie co ma najwiekszy potencjal i jak pokierowac moje pierwsze kroki.
1. Czy ludzie najbardziej lubia ogladac gry typu competitive? Czyli np. strzelanki (cs, valorant, apex) czy moze inne tego typu gry tez beda OK? Chodzi mi przykladowo o gry z fabula, gdzie nie ma elementu rywalizowania z innymi graczami...
2. Czy lepiej isc w tzw. lajwy? Czy lepiej dodawac sobie odcinki? Odcinek mozna nagrac kiedy sie chce i zaplanowac publikacje... Z lajwami juz nie jest tak latwo, ale dochodzi kontakt z widzami.
3. Target - myslalem nad tym, zeby kierowac sie w strone facetow po 30 roku zycia, ale zdaje sobie sprawe, ze pewnie 90% ogladaczy to po prostu ludzie mlodzi. Zgadza sie? Nie ma sie co zamykac na jedna grupe, prawda?
4. Czym wyrozniaja sie Ci najfajniejsi streamerzy? Fajna narracja? Wysoki skill np. w grach multiplayer? Ciekawe ciekawostki opowiadane podczas grania? Jestem tego bardzo ciekawy.
#ps5 #xbox #gaming #gry #grykomputerowe #stream #youtube #jutuberzy #influencer #playstation #playstation5 #komputery #apexlegends #counterstrike #streaming #logikaniebieskichpaskow
Daj sobie spokój, szkoda
@terminator800: A czym są lajwy jak nie streamowaniem? Przecież ty nic nie wiesz xD