Aktywne Wpisy

Linnior88 +17
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +114
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie

źródło: fort
Pobierz
#samochody #motoryzacja #mechanikasamochodowa
źródło: Screenshot 2025-01-12 at 17-37-55 Nbkk9kuTURBXy8xMWJlN2U1OC01Yjc3LTRjOTgtODc3Mi1iMDU1ZjNkZjczZjAuanBlZ5GVAs0B4ADCw94AAaEwBQ (obraz WEBP 480×296 pikseli)
PobierzFajne auto ale jakies dziwne sa warianty z siilnikami i skrzyniami w konfiguratorze gdy chcesz brac 4x4
@kupczyk: auto robione przez Rumunów z części znalezionych na śmietniku u Francuzów (Renault). Brzmi super xD
A tak na poważnie - sam na własne oczy widziałem rdzę na prawie wszystkich elementach maksymalnie 5 letniego Dustera (aź sprawdziłem daty produkcji na Wiki), który stał u mnie na osiedlu. To już Toyota ma lepsze blachy.
Jak fanbojom rumuńskiego badziewia to nie przeszkadza to spoko, ale na
xDD
Nowy duster za tą kasę jest kozak
Mam sandero prawie 6 lat, zero problemów, za nieduże pieniądze miałem 5 lat serwisu aso (trochę średni zakres ale opłacało się)