Wpis z mikrobloga

@rodnekr: ci powyżej reprezentują piękny przykład uprzedzeń. Choćby Dacia zrobiła super samochód, to i tak będzie postrzegana przez pryzmat uprzedzeń. Jeśli chodzi o ten model to nie wypowiem się, bo nie miałem styczności
  • Odpowiedz
to podaj konkrety przeciwko temu samochodowi

@kupczyk: auto robione przez Rumunów z części znalezionych na śmietniku u Francuzów (Renault). Brzmi super xD

A tak na poważnie - sam na własne oczy widziałem rdzę na prawie wszystkich elementach maksymalnie 5 letniego Dustera (aź sprawdziłem daty produkcji na Wiki), który stał u mnie na osiedlu. To już Toyota ma lepsze blachy.

Jak fanbojom rumuńskiego badziewia to nie przeszkadza to spoko, ale na
  • Odpowiedz
@rodnekr, z tego co widziałem na zdjęciach prasowych, to ergonomia taka sobie. By korzystać z przodu z uchwytów na kubki, to podłokietnik musi być całkowicie podniesiony - nie da rady z niego skorzystać. Jak z tyłu ktoś chce odłożyć swoje kubki to otwiera dostęp do bagażnika - wszelkie hałasy bez tłumienia docierają do kabiny.
  • Odpowiedz
@rodnekr: Nie będzie opinii bo to nowe auto, ogólnie dacię polecam jeśli chcesz po prostu mieć nowe sprawne auto.
Mam sandero prawie 6 lat, zero problemów, za nieduże pieniądze miałem 5 lat serwisu aso (trochę średni zakres ale opłacało się)
  • Odpowiedz