Aktywne Wpisy

mickpl +938
UWAGA MÓWI MARSZAŁEK TAGU
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak
Anka, 17 lat mam konto na tym portalu, mirkuje tak samo, taguje tak samo, nie przeklinam, nie wyzywam nikogo (poza politykami XD) - a Ty mi piątka dajesz. Jak regulamin jest głupi to trzeba go zmienić, a jak "najważniejsi są użytkownicy" to zrób ankietę co chcą.
No ale nie o tym.
Jak

źródło: ankieta
Pobierz
lhotse89 +508
Wykop pe el, jedyne miejsce w Internecie gdzie spotkasz ludzi, którzy jednego dnia spermią do onlyfansiar (z dumą chwaląc się zaoszczędzeniem 35$ dzięki waleniu konia w darmowym abonamencie xD), a drugiego dnia jadą do salonu Porsche zamówić nową 911 za ponad milion złotych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wykop #heheszki #motoryzacja #porsche #samochody #takbyloniezmyslam
#wykop #heheszki #motoryzacja #porsche #samochody #takbyloniezmyslam

źródło: wykop
Pobierz
Bo mam dylemat czy kupic 2000Ui czy 4000. Bedą z tego tez korzystac rodzice w wieku 60+
Chce kupic D3+k2, wiec mozecie ewentualnie cos poleicić i powiedzcie mi czy warto dokladac pieniędzy do k2 w formie MK7
#pytanie #zdrowie #medycyna #nauka #suplementy #dieta
A gdzie tak pisze, bo jak googluje to nie moge znaleźć
Jak wpiszesz poprawnie w Google to pierwszy wynik.
Napisałeś że szukasz gdzie to pisze, więc Ci odpisałem że jak pisze to jeszcze nie skończył.
P---------m się do wieśniackiego "tu pisze".
Jak spytasz googla to dosłownie pierwszy wynik i xx następnych które cytują to samo. Nie mam pojęcia coś Ty tam wpisał, że nie możesz znaleźć.
Naprawdę codziennie przebywając w internecie zaskakujecie mnie coraz bardziej negatywnie.
rekomendacje suplementacji