fajne bmw e34 dla mnie się wyświetliło na internecie i nawet bardzo chętnie bym nabył taki pojazd, bo prezentuje się elegancko bardzo i wspomnienia mam wspaniałe z okresu posiadania takiego wozu około 10 lat temu, ale jednak z drugiej strony sobie tak myśląc to nie chcę się uwsteczniać, a też nie tylko miłe rzeczy są u mnie w głowie związane z takim pojazdem, bo niemiłe też się działy, nie raz się leżało ryjem na asfalcie albo kostce brukowej butem na plecy dociskany i w kajdany zakuwany, co teraz też mnie mega bawi zawsze jak sobie przypominam te sytuacje zwariowane, dlatego nie chcę sobie psuć wspomnień cudwnych i nie kupię takiego autka z fartem #oswiadczenie #motoryzacja
@Dekadent_z_plazy_Omaha: Twoje zdanie nie ma dla mnie żadnego znaczenia, jesteś dla mnie nikim wariacie i to nie jest jakaś ujma, to rzeczywistość z fartem
@Hissis vice versa jesteśmy tylko gadającymi obrazkami ze śmiesznymi podpisami „wspomnienia mam wspaniałe z okresu posiadania tego wozu” brzmi jak wyraz nostalgii
z fartem
#oswiadczenie #motoryzacja
z fartem
z fartem
z fartem