Nigdy nie życzyłem fazie źle jednak dobrze że wszystko tak się skończyło. Jestem pewny że jego planem było dożywotnie utrzymywanie się z wynajmu i późniejsza rozbudowa nowych punktów turystycznych. Gdyby #fazolandia wypaliła, to nigdy nie zobaczylibyśmy odcinków z dzikiego świata. Faza po tym jak zaczął dobrze zarabiać to obrósł w piórka xD Jak przywołuje w pamięci odcinki z #islandia to wybija mi żenunciometr
Tymczasem biedny faza to ciekawy faza. Zostało mu wyjechać do Indii bo inaczej Marta nie będzie miała za co powiększyć sobie ust znajdzie swe powołanie u innego czada jak sanderka
@gadatos: Taki ośrodek to powinien kupić jakby miał już jakąś ugruntowaną pozycję, jakiś pewny dochód pasywny. Wtedy mógł by się bawić na wczesnej emeryturze. Faktycznie być może przecenił swoje możliwości, miał pewnie okres gdzie kasa płynęła i myślał, że będzie tak zawsze.
Jak przywołuje w pamięci odcinki z #islandia to wybija mi żenunciometr
@gadatos: oj tak byczq. Moją ukochaną Islandię tak potraktował, że stracił u mnie kompletnie wszystko (⌐͡■͜ʖ͡■) te jego histerie o waleniu dwójeczki, eeeeeeeeh
@D00D00: no nie wiem ośrodek wypoczynkowy jak każdy inny a jak lokalizacja dobra to się znajdą chętni, a możliwość spotkania fazy to wartość dodana dla fanów także powinno się kręcić jakoś
@gadatos: @xpresstesis @FrancisKonois typ wszedł w tą starą budę w momencie kiedy cała jego Youtubowa kariera na prawdę była w piku jeśli chodzi o dochody. Bo zgadzały się i wyświetlenia i Patronite i chyba byli też sponsorzy. Jak pamiętam w peaku na patronite chyba robił jakieś 15k miesięcznie.
Jak wszystko żarło, to typ zdecydował, żeby się załadować po same jaja w starą ruderę xDDD Przez całe lata pracy
Mógł spokojnie dociągnąć ten kanał do 700k subskrybentów, a później już lecieć z jakimś bardziej lokalnym contentem xD
A tak musi znowu świrować od początku w dodatku konkurencja przez te lata nie spała
@matthewonthego: Suby nie są takie ważne jak wyświetlenia, ale mimo, że i tak ma pół miliona subów to wyświetlenia miał duże (200-300tys na odcinek) i szkoda, że to zmarnował i postawił wszystko na ośrodek i rodzinę. Jakby
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Tymczasem biedny faza to ciekawy faza. Zostało mu wyjechać do Indii bo inaczej Marta nie będzie miała za co powiększyć sobie ust znajdzie swe powołanie u innego czada jak sanderka
#fazowski #przezswiatnafazie #takaprawda
źródło: images
PobierzTo chyba tak jak z Konowiczem. Gdzie ludzie zarabiali kasę na jego występach a jemu płacili tyle żeby miał na jedzenie.
@gadatos: oj tak byczq. Moją ukochaną Islandię tak potraktował, że stracił u mnie kompletnie wszystko (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) te jego histerie o waleniu dwójeczki, eeeeeeeeh
Jak pamiętam w peaku na patronite chyba robił jakieś 15k miesięcznie.
Jak wszystko żarło, to typ zdecydował, żeby się załadować po same jaja w starą ruderę xDDD
Przez całe lata pracy
@matthewonthego: Suby nie są takie ważne jak wyświetlenia, ale mimo, że i tak ma pół miliona subów to wyświetlenia miał duże (200-300tys na odcinek) i szkoda, że to zmarnował i postawił wszystko na ośrodek i rodzinę. Jakby