Aktywne Wpisy

youngP +163
jestem tak stary ze pamietam czery kołk ale nikt mi nie pogratulował bo jestem stary

źródło: f8630047b3e707bcdd604557a53ff66716a8bce28921aa236de3b00271eb740c
Pobierz
Larsberg +6
"Najpierw zabił menela a teraz youtubera."
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#
Nie no bez przesady Mirasy. Kiszak nikogo nie zabił. On pozwolił mu "żyć" w internecie. Gdyby nie zasięgi Kiszaka to nikt by nawet nie wiedział o istnieniu tego gościa. Kowala zabiła jego własna psychika a te strimy które prowadził i widownia którą zyskał to go wręcz utrzymywały przy życiu takie mam wrażenie.
Ogarnijcie się trochę z tym jechaniem Rumuna.
#

źródło: IMG_2376
Pobierz
Zima nie odpuszcza na Pomorzu ,liczba domów bez energii elektrycznej wzrosła z 20 do 50 tyś. A tak naprawdę to jest c--j - Niech dopierdzieli chociaż -15 przez miesiąc to tym eko szajbusom pompy wyjdą bokiem jak dostaną rachunek,jakoś nikt nie wspomina ten co ma pompę żeby mieć gwarancję to trzeba 600zl rocznie płacić za servis i że jak coś przestanie działać to i tak trzeba z własnej kieszeni pokryć koszty
#pompaciepla #ogrzewanie #czystepowietrze #remontujzwykopem #remont #pomorze #trojmiasto #prad
źródło: brave_7xvy0KqC4B
Pobierz@DwaJedenTrzy: skąd w tobie tyle jadu i nienawiści do ludzi?
Ale chyba już z 10 lat nie miałem awarii prądu dłuższej niż 1 dzień to nawet mi się nie chce tego podłączać na ten jeden dzień.
głosujcie na mnie
Piec gazowy potrzebuje zasilania (do sterownika i iskry), piec na węgiel potrzebuje zasilania (bez sterownika i podajnika od biedy możesz palić, ale nie masz pompki wymuszającej obieg wody). W sumie z pompą ciepła potencjalnie możesz być w lepszej sytuacji, bo pompa często jest połączona z ogrzewaniem podłogowym, które wolniej traci
@DwaJedenTrzy: chyba nie zdajesz sobie sprawy że jak nie ma prądu to ogrzewanie gazem czy chociażby zwykły piec na węgiel z podajnikiem też nie będzie działał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Że niby współczesna instalacja CO będzie na obiegu grawitacyjnym? Przy cienkich rurkach i instalacji podłogowej? Zapomnij.
A kto będzie kręcił podajnikiem do groszku i wentylatorem? Kto zasili sterownik kotła?
@bungaBunga: bez pompki obieg wody tez bedzie, troche dluzej potrwa rozgrzanie wszystkich kaloryferów tylko.
@DwaJedenTrzy: niezła zawiść, życzenie by somsiadowi się stało jak najgorzej bylebym JA miał rację. Kurrła chrum kwik
Zawołaj jak się wydarzy