Aktywne Wpisy

WeunianyTrampek +159

bronxxx +170
Jeżeli laski wszędzie wystawiają c---i w dekolcie, to dlaczego by nie rozpocząć mody żeby wystawiać kawałek jaj na widok? A wtedy, kiedy by zerkała, to jest zwracasz kulturalnie uwagę "gapisz mi się na jaja"?

@DwaJedenTrzy: skąd w tobie tyle jadu i nienawiści do ludzi?
Ale chyba już z 10 lat nie miałem awarii prądu dłuższej niż 1 dzień to nawet mi się nie chce tego podłączać na ten jeden dzień.
głosujcie na mnie
Piec gazowy potrzebuje zasilania (do sterownika i iskry), piec na węgiel potrzebuje zasilania (bez sterownika i podajnika od biedy możesz palić, ale nie masz pompki wymuszającej obieg wody). W sumie z pompą ciepła potencjalnie możesz być w lepszej sytuacji, bo pompa często jest połączona z ogrzewaniem podłogowym, które wolniej traci
@DwaJedenTrzy: chyba nie zdajesz sobie sprawy że jak nie ma prądu to ogrzewanie gazem czy chociażby zwykły piec na węgiel z podajnikiem też nie będzie działał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Że niby współczesna instalacja CO będzie na obiegu grawitacyjnym? Przy cienkich rurkach i instalacji podłogowej? Zapomnij.
A kto będzie kręcił podajnikiem do groszku i wentylatorem? Kto zasili sterownik kotła?
@bungaBunga: bez pompki obieg wody tez bedzie, troche dluzej potrwa rozgrzanie wszystkich kaloryferów tylko.
@DwaJedenTrzy: niezła zawiść, życzenie by somsiadowi się stało jak najgorzej bylebym JA miał rację. Kurrła chrum kwik
Zawołaj jak się wydarzy