Wpis z mikrobloga

Tak się właśnie czasami czuję grając spiribornem xD bardzo fajnie sobie pomyka
#diablo4 #gry
ps. generalnie spokojnie się gra - bezstresowo w porównaniu do poe2 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
acidd - Tak się właśnie czasami czuję grając spiribornem xD bardzo fajnie sobie pomyk...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@huntcfot44: który to już będzie niedługo, więc słaby czas wybrałem na start :P ale przynajmniej poznaję nowe mechaniki i stare bo od mojej ostatniej gry sporo czasu minęło
  • Odpowiedz
ja rozumiem że perfekcyjny balans jest nierealny ale że spiryt ścierwo zrobi pita 150 mniej niż dwie minuty a reszta klas ok 120 w wielkich bólach i mękach?Miedzy 120 a 150 jest tak ogromna przepaść że szok
  • Odpowiedz
@acidd: do tej pory tak było że w danym sezonie coś było mocniejsze od reszty ale tylko mocniejsze.A tutaj jest totalna przepaść.Moze nie zdajesz sobie sprawę że jak sb składa bosa w kilkanaście sekund na picie 150 to chyba gdzieś coś im się za bardzo rozjechało.Ja lubię jak klasy postaci rywalizują między sobą.A tutaj jest no xD
  • Odpowiedz
  • 0
@RicardoMilosTribute: nie, nie zdaję sobie sprawy bo długo nie grałem to już nie pamiętam jak to było na początku. Mam przypuszczenie, że specjalnie skozaczyli spiritborna żeby zmusić graczy do kupienia dodatku
  • Odpowiedz