Aktywne Wpisy
DajtaPlusa +454
Siemanko Mirki, dzisiaj pokażę wam katastrofe lądową, już 7 raz mam rozwalone ogrodzenie.. Starszy człowiek, pan 75 lat skasował mi płot, uciekł z myślą że mu sie uda. Znajduje rejestrację pod słupkami i ją chowam :) Chłop wraca po godzinie szukać rejestracji tłumacząc się że jak rozwalił ogrodzenie musiał zapalić swieczke żonie,i odjechał na cmentarz, a okazało się że uciekł myśląc że rejestracja jest na miejscu zdarzenia. Zdzwoniłem na policję ,dogadałbym się

mickpl +115
Zobaczycie, że w czerwcu ujrzymy pierwszy projekt podatku katastralnego i to nagłe poruszenie nie wzięło się teraz znikąd.
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stawiam, że będzie on jednak od pierwszego mieszkania, ale ze zwolnieniem, a uderzy przede wszystkim posiadaczy 3 lub więcej mieszkań czyli mniej niż 0,5% obywateli.
Kwik będzie tu niemiłosierny.
#nieruchomosci
Stoję przed kupnem 60m2 paneli podłogowych winylowych. Podobają mi się panele firmy Berry Alloc. Czy ktoś ma panele tej firmy lub miał styczność i może podzielić się opinią? Do tej pory rozważałem jedynie panele firmy Arbiton i Quikstep do momentu aż nie natrafiłem na konkrety wzór/kolor panelu berry alloc. Zastanawia mnie jedna rzecz - panel który wybrał berry alloc jest dość cienki, aż ciężko mi uwierzyć że jest to taka różnica względem konkurencji. Wrzucam wpierw zdjecie berry alloc a drugie arbiton, saki zobaczcie. Nie jestem specjalistą i nie wiem czy to ma znaczenie. Dzięki.
#panele
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzBerry Alloc
https://komfort.pl/p/panel-winylowy-spc-berry-alloc-zenn-55-herringbone-cairo-kl-33-5-1-00-mm-click-z-podkladem-100456208
Arbitonu nie zapisałem modelu, ale wybierałem jedynie takie z przedziału 170-190 zł