Aktywne Wpisy

freddd +3
Macie jakie swoje ulubione piwa?
#p--o #a-----l
#p--o #a-----l

tojapaweu +45
Generalnie to co ten chłopak winny, że jest amatorem i przerosła go moc auta? Biorę udział w zawodach to nie myślę czy stoją ludzie tylko myślę o rywalizacji.
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #
To jakby skoczka narciarskiego karać, bo postawili widownię na 130 metrze i w nich wleciał.
No ale jakby jechał starym Fordem czy Skoda to nie byłoby problemu. Problem jest, że d--a ludzi piecze, że małolat ma auto za pol bańki.
#krosno #

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jak dla mnie to nie powinno być żadnej cenzury w internecie
#heheszki #humorobrazkowy #factcheck
źródło: temp_file7364532956639047846
Pobierzźródło: prawak
Pobierzźródło: obraz_2025-01-12_124341030
Pobierzźródło: 1000000948
PobierzPo prostu nie lubię cenzury i tyle.
@Satan_Was_a_Babyboomer: jaką cenzure robił demagog?
Dodatkowo takie wpisy świadczą o ich chęci cenzurowania internetu
źródło: temp_file1734404760227774831
PobierzOstatni raz byłem tak zaskoczony jak dzisiaj rano, po nocy, wstalo słońce
@Tetsuya: popieram. Proponuję w ogóle stworzyć urząd, który będzie weryfikował wszystkie komentarze, artykuły, książki i filmy czy mogą zostać upublicznione, a także czy są zgodne z linią ideologiczną KC PZP... o pardon, z linią ideologiczną Jedynej Słusznej Polskiej Partii oraz UE ❤
źródło: cenzura
PobierzTo nie wina ludzi którzy piszą kto kłamie a tych co potem treści ukrywają.
Dlaczego prawactwo nie zrobiło sobie swojej prawackiej agencji faktczekingowej? Czy to może dlatego że to jedna strona permanentnie kłamie?
źródło: comment_1623240217ZBU0K3Ol2RUc96l1V1MKsS,w400
Pobierz