Aktywne Wpisy

Soothsayer +41
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia

źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz
sakiro12 +47
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow

źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
#4konserwy #mentzen #bekazprawakow #bekazkonfederacji #neuropa
Komentarz usunięty przez moderatora
@transmetropolita: w którym miejscu OP albo filmik zasugerował że Mentzen jest zwolennikiem pedofilii?
PS To mocno stare.
@mlodygustaw: Jakoś takoś sugeruje? Tutaj "nie potrafił potępić pedofilii i powiedzieć, że stosunek z 8 latką powinien być karalny". Nie że popiera, ale nie potępia, no co miał OP na myśli? Nigdy się nie domyślimy.
I też z tego jak jest odebrane, a komentujący odebrał to tak: "pewnie rucha swoje dzieci jak kazdy
P-------a to prosty temat i to pytanie miało tylko jedna prawidlowa odpowiedz. Jesli nie potrafil jej udzielic to ma mocno n------e.
Jak ci zacznie ktos gwalcic córkę na chodniku czy w autobusie a obok bedzie mentzen pasywnie, bo on sie w takie sprawy nie miesza to tez ok? Tu wystarczylo jedno zdanie i nawet tyle nie byl w stanie zrobic.
Wiec
@look997: Nie, na takie pytania czy rozważania jest dla normalnego czlowieka jedna poprawna odpowiedz - "nie, nie popieram takiego pomyslu/twierdzenia"
Jezeli chodzi o bicie dzieci to jest mega ekspertem ktory powoluje sie na badania, o ktore kilkukrotnie zapytany nie potrafi przywołać, a jezeli chodzi o stosunek
Niestety wobec braku jakichkolwiek sensownych kandydatów znów będzie trzeba głosować drogą eliminacji a nie wyboru. Z drugiej strony - trudno będzie o większego klauna niż obecny prezydent.
Nie chciał się angażować w temat ze względu na Korwina i tak też
@look997: to przecież troll.
Ogólnie Mentzen jest znany z tego, że nie lubi pytań na które nie można odpowiedzieć "proste i niskie podatki, zła unia, pispo jedno zło" itd. Wczoraj widziałem filmik na którym dostał pytanie o dwa powody dlaczego młodzi ludzie mieliby na niego głosować i odpowiedział, że nie lubi