Wpis z mikrobloga

@pogodny_mis65: musisz się skontaktować z psychologiem, skoro koniecznie odczuwasz potrzebe chwalenia się statusem majątkowym na forum ze śmiesznymi papierzami

ps. na 911 cie nie stać, a na używaną cajene, która jest w zasięgu byle programisty 10k już tak... jaki to sukces w sumie?

i pamietaj, że sukcesem byłoby kupienie tego za gotówkę z salonu - to odróżnia ludzi bogatych od ludzi aspirujących do tego
  • Odpowiedz
Chyba trzeba zaczac miec wywalone na komentarze i robic swoje :)

@pogodny_mis65
Trzeba robić swoje, a nie pucować się w internecie, jeszcze jakbyś miał czym.
Wrzucając te zdjęcie czego się spodziewałeś? Jakich reakcji?
  • Odpowiedz
@Protectorx Ty nawet czytac nie potrafisz bo napisalem ze mam swoją firme zajmującą sie ecommerce, a w spólki inwestuje na gieldzie :) milion to ty sobie inwestujesz co najwyżej w city skylines jak kod p------------z xD odklejony polaczek
  • Odpowiedz
Ale lansowanie sie starym modelem to troche slabe XD i nawet stare (nowe z salonu) cayenne vs 911 to min. 300k roznicy, do tego nikt nie kupuje tego jako jedyny samochod rodzinny wiec bez zartow XD
  • Odpowiedz
mam kontaktowac sie z psychologjem bo lubie podyskutowac z ludzmi o autach? To raczej ty sie skontaktuj z nim, bo wyczuwam zawisc na kilometr :)

@pogodny_mis65: Czekaj, czekaj, a kto napisał pełny frustracji komentarz, że łooo paczcie kupiłem drogie auto? ( _)

Serio, idz do psychologa i mu o tym opowiedz, za pierwsza godzine zwroce ci hajs, jak cie nie stać bo rata za auto w lisingu
  • Odpowiedz