Aktywne Wpisy

Metodzik +215
✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁 DARMOWA GRA NA EPIC ✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁✨🎁
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1
🔥 F1® Manager 2024 za D̲A̲R̲M̲O̲ na EPIC 🔥
📊 OCENY:
🎯 Metacritic: Metascore: 81/100, Userscore: 8.1/1

zbyszko-z-bogdanca +166
#nieruchomosci fliperzy już kombinują jak oskubać ludzi XDDDD

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
@okno2137: Nie zmieniamy nawet na takie z bieżnikiem. Diagnosta za mało zarabia, żeby zwrócić na to uwagę, to się jeździ na letnich z wystającym drutem. O zbieżności nawet nie wspominam.
@CREATE_USER: ile razy na 120 kilometrach ? Bo chyba nie napiszesz mi że cały czas masz taka sama ?
@CREATE_USER: przecież to będzie przyczepność w momencie sprawdzania, omnibusie. Z 100 metrów może być inna, a za kolejne 100 jeszcze inna. A za następne 100 m możesz ryjem wbić się w drzewo, albo co gorsza w inne
@vostok: Dlatego weryfikujesz to co chwilę i nie jedziesz na pałę na zakrętach. Ale co ja tam
@MistrzKowalski: rozumiem ze przez te 120 kilometrow ani razu nie dotykasz gazu ani hamulca? czy moze po prostu nie rozrozniasz czy masz przyczepnosc czy nie? przeciez jadac na prostej przy dodaniu gazu czuc czy kola sie slizgaja, nawet sie taka fajna ikonka trakcji zwykle wyswietla, przy hamowaniu czuc czy auto hamuje, albo
@dktr: złote rady wykopków, które samochodem jeżdżą tylko jak ich tata weźmie na przejażdżkę xD
Zdajesz sobie sprawę, że może OP jeździ rozsądnie i wie, że warunki nie pozwalają ani na szybką jazdę, ani na wyprzedzanie? Tak jak uważa za bezzasadne jechanie za szybko, tak samo może uważać za durne jechanie za wolno. I
U mnie na wiosce są fragmenty gdzie można mocno się zdziwić, sam wiem mniej więcej czy można jechać szybciej, bo mam doświadczenie. Moja żona nie czuje się tak pewnie, lepiej żeby jechała wolniej, bo w razie małego poślizgu może spanikować i zrobić coś głupiego.