Wpis z mikrobloga

Dacie rade pomoc powiedzcie mi jak to jest ze filmy moje nabijają tak mało wyświetleń mam różny kontent ale to ze maja 10 wyświetleń to nie wierzę
Viperr - Dacie rade pomoc powiedzcie mi jak to jest ze filmy moje nabijają tak mało w...

źródło: IMG_5180

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viperr: chłop założył konto na wypoku aby się za darmo wypromować xD

Gdybyś był chociaż aktywną pomarańczką to może coś by dało radę zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz co najwyżej pozgłaszamy ten kanał co by bardziej obcięło zasięgi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Viperr: o znowu piszesz
masz różny kontent? nagrywasz gówniany content o 3 gównianych sieciowych gierkach o których wszystko było powiedziane 10+ lat temu, w niektórych się nawet nie odzywasz xD do tego ai miniaturki i brak jakiejkolwiek obróbki i ciekawego komentarza
frutson - @Viperr: o znowu piszesz
masz różny kontent? nagrywasz gówniany content o 3...

źródło: autist

Pobierz
  • Odpowiedz
@Viperr jestem już trochę starszy, może nie rozumiem contentu, ale istnieje szansa, że masz c-----e i nudne filmiki. Chyba mało, która z osób czuje potrzebę oglądać jak grasz lub otwierasz skrzynki bo może robić to sama a jak chce już obejrzeć to wejdzie na kanał kogoś popularnego. Ja w CS GO grałem chyba z 10 lat temu, więc dało się już chyba zrobić tam wszystko co możliwe.
  • Odpowiedz