Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SzycheU: ogólnie chodzenie wyzwala endorfiny. Zwłaszcza jeśli masz siedzący tryb pracy / życia. Im częściej chodzisz, bliżej / dalej nie ma znaczenia organizm zaczyna pracować na pełnych obrotach.
  • Odpowiedz
  • 68
@ChlopoRobotnik2137: Mieszkam w Szczecinie a tutaj śnieg to niestety rzadkość. Większość zimy to po prostu deszcz z szarówą i temperaturą 1-7 stopni.
Pierwsze porządne opady tej zimy i nie mogłem ich zmarnować.
  • Odpowiedz
  • 100
@2Girls_1Cup: Każdy dzień wolny spędzam na jakimś wyjeździe, spacerze czy jeździe rowerem i nie robię nadgodzin. Po prostu to odskocznia od codzienności.
Dzisiejszy spacer był o tyle inny, że zazwyczaj po prostu idę i nie towarzyszą temu żadne specjalne emocje, po prostu idę do wyznaczonego celu a dziś to jakbym był dzieckiem i pierwszy raz śnieg zobaczył.
Dołączam zdjęcie zrobione dzisiaj, może uda ci się poczuć to, co ja czułem
SzycheU - @2Girls_1Cup: Każdy dzień wolny spędzam na jakimś wyjeździe, spacerze czy j...

źródło: strup

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 2
@2Girls_1Cup: No cóż - w Szczecinie śnieg to prawdziwe wydarzenie, co roku jaram się nim tak samo.
Pamiętam jak byłem we wrześniu na urlopie w Karkonoszach i idąc bocznym szlakiem zobaczyłem płynący między kamieniami strumień i na jego widok zawiesiłem się na 5 minut stojąc i się uśmiechając xd
Niby takie g---o a jak ukoiło serce, ten spokój i lekki szum wody ja jebe xD
  • Odpowiedz
@SzycheU: z czego wy sie cieszyta, z braku d3? depresji? wrocilem wczoraj z barcelony i juz kombinuje jak tam wrocic, hyba na stale. J---e te polske k---e. Z kazdej strony chca cie wyruchac i jeszcze musisz znosic te j----e pol roku zimy
  • Odpowiedz
  • 4
@RelaniU: Z tego, że zaśnieżony krajobraz tworzy niesamowity klimat, brakuje jeszcze żeby zamiast -1 było tak z -10. Tego zawsze zazdrościłem norwegom czyli ich klimatu i krajobrazów.
Poza tym jestem fanem black metalu więc z definicji mam nierówno pod garem.
Jak się wsłuchasz w muzykę to temperatura w twoim pokoju zacznie spadać ( ͡º ͜ʖ͡º)
SzycheU - @RelaniU: Z tego, że zaśnieżony krajobraz tworzy niesamowity klimat, brakuj...
  • Odpowiedz
@SzycheU: uuu koneser( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak spada pierwszy śnieg zawsze odpalam "The Mantle", czyli najlepszy album metalowy jaki powstał.
0uzo - @SzycheU: uuu koneser( ͡° ͜ʖ ͡°)

jak spada pierwszy śnieg zawsze odpalam "The...
  • Odpowiedz