Wpis z mikrobloga

k0biety mają p-------a na punkcie pracy w BIURZE. Możesz być wykwalifikowanym fachowcem, który zarabia 3x więcej od niej, ale w jej oczach podświadomie dalej będziesz zwykłym ROBOLEM dopóki robisz fizycznie. k0biety brzydzą się pracą fizyczną we wszystkich aspektach. Dla nich fakt, że nie pracujesz umysłowo z automatu skreśla cię jako pełnoprawnego członka społeczeństwa i potencjalnego partnera matrymonialnego pomijając kompletnie aspekt zarobków.
Praca umysłowa w korpo, za biurkiem, w klimatyzowanym pomieszczeniu z ekspresem do kawy to dla nich życie na szczycie i zaświadcza o swojej godności. Możesz robić na najbardziej gównianym stanowisku juniora za najniższą krajową, ale i tak będziesz lepiej postrzegany od budowlańca który zarabia 6-7k miesięcznie. Robpill jest brutalny i nawet nie wiem z czego to wynika w tych ich pustych łbach. Oczywiście jeśli jesteś ultra-chadem to twoja praca, ani zarobki nie mają znaczenia.

#blackpill #robpill #przegryw #logikarozowychpaskow #przegryw #korposwiat #pracbaza #tinder #zwiazki #redpill #programista15k
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Fekalny_okuratnik: Co za bzdury. Większość kobiet nie patrzy na to czym się zajmujesz. Nawet możesz być najgroszym cieciem czy patusem, a wystarczy, że będziesz wyglądać i mieć gadkę i są twoje.

Ja od swojej byłem słyszałem, że nawet i mógłbym mieć dad body z brzuszkiem (jestem wyrzeźbiony) to i tak bym jej się podbał.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: Czy ja wiem? Pewnie spora część kobiet, która skończyła studia właśnie tak uważa, tj że jako ktoś pracujący fizycznie (niekoniecznie w brudnej i niewymagającej myslenia robocie), jesteś niżej w hierarchii, a one nie chcą faceta, który jest niżej w hierarchii. Ale przecież ogólnie rzecz biorąc, to większość Polaków pracuje w słabo płatnych i "nieprestiżowych" branżach, a mają żony i dzieci. W ogóle, nie wiem czy wy też tak macie
  • Odpowiedz
Ja od swojej byłem słyszałem, że nawet i mógłbym mieć dad body z brzuszkiem (jestem wyrzeźbiony) to i tak bym jej się podbał.

@technojezus: bo dla kobiet dad bod to jakiś Jason Mamoa czy Zac Efron którzy są napakowani, tylko nie mają widocznego 6paka, a nie janusz z brzuszkiem i chudymi witkami. Zreszta wystarczy zobaczyć, co kobiety uważają za "czasem ćwiczącego na siłowni typka" - wyżyłowanych typów, często na cyklu
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: Może to chodzi o mental? Jakieś spektrum wiedzy/doświadczeń/światopoglądu? Jak ktoś po liceum/zawodówce poszedł na budowę to może być tak, że nie jest jakimś intelektualistą, a panna po studiach będzie miała inny mental, studia humanistyczne (co by nie mówić o tym picu) jednak rozwijają (wiadomo nie każdego/każdej). Swoją drogą, 6-7k za pracę na budowie to bieda straszna.
  • Odpowiedz
Możesz być wykwalifikowanym fachowcem, który zarabia 3x więcej od niej, ale w jej oczach podświadomie dalej będziesz zwykłym ROBOLEM dopóki robisz fizycznie

@Fekalny_okuratnik: A ile jest takich fachówców? No bo jednak większość fizycznych to pospolte robole. Fabryki, magazyny, budowy.
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: jako osoba pracująca fizycznie wcześniej, a teraz mam ciepłą posadkę w biurze powiem na czym polega różnica.

Praca fizyczna jest męcząca - dużo bardziej niż ta za biurkiem. Wiem, że ta za biurkiem potrafi być bardzo wykańczająca psychicznie, ale to i tak nic w porównaniu do codziennego j-----a fizycznie.

Co to oznacza? Zrozumiałe jest to, że taka osoba będzie po pracy wykończona, będzie chciała tylko zjeść coś i położyć się spać,
  • Odpowiedz
@Fekalny_okuratnik: ale ja też wolałbym być z laska co pracuje w biurze za mniej, co mi z tego że laska zarabia1.5 x więcej jak nie ma kiedy tego wykorzystać bo jest wiecznie zmęczona, jak ona jest zmęczona fizycznie i psychicznie a ty tylko psychicznie to się będziecie według mnie więcej kłócić
  • Odpowiedz
  • 1
@Fekalny_okuratnik tak, tak, a potem jak trzeba w domu wymienić gniazdo, zawiesić półkę czy tam baterię w zlewie to "gdzie się podziali ci PrAwDzIwI mężczyźni?". I mówię to ja jako chłop co od 18 lat pracuję zarobkowo biurowo. Umiejętności manualne też są bardzo ważne.
  • Odpowiedz