Aktywne Wpisy

wykop +284
W związku z prawomocnym wyrokiem Sądu Apelacyjnego w Warszawie publikujemy przeprosiny na Stronie Głównej serwisu. Nie zgadzamy się z tym orzeczeniem, ale w pełni respektujemy obowiązki, które nałożył na nas sąd.
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
Wyjaśnienie sprawy:
Przyczyną postępowania były dwa znaleziska opublikowane przez użytkowników Wykopu, zawierające linki do artykułów zamieszczonych na portalu INNPoland.pl. Wykop.pl nie był więc źródłem zakwestionowanych materiałów – udostępniono je wyłącznie w formie odnośników przez użytkowników, wraz z ich komentarzami.
Co istotne, redakcja INNPoland.pl
maciek03pl +1
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?
Praca umysłowa w korpo, za biurkiem, w klimatyzowanym pomieszczeniu z ekspresem do kawy to dla nich życie na szczycie i zaświadcza o swojej godności. Możesz robić na najbardziej gównianym stanowisku juniora za najniższą krajową, ale i tak będziesz lepiej postrzegany od budowlańca który zarabia 6-7k miesięcznie. Robpill jest brutalny i nawet nie wiem z czego to wynika w tych ich pustych łbach. Oczywiście jeśli jesteś ultra-chadem to twoja praca, ani zarobki nie mają znaczenia.
#blackpill #robpill #przegryw #logikarozowychpaskow #przegryw #korposwiat #pracbaza #tinder #zwiazki #redpill #programista15k
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Ja od swojej byłem słyszałem, że nawet i mógłbym mieć dad body z brzuszkiem (jestem wyrzeźbiony) to i tak bym jej się podbał.
@walokid: widziałeś jakiegoś programistę w ciągu ostatnich 20 lat? XD
@Fekalny_okuratnik: xd
@technojezus: bo dla kobiet dad bod to jakiś Jason Mamoa czy Zac Efron którzy są napakowani, tylko nie mają widocznego 6paka, a nie janusz z brzuszkiem i chudymi witkami. Zreszta wystarczy zobaczyć, co kobiety uważają za "czasem ćwiczącego na siłowni typka" - wyżyłowanych typów, często na cyklu
@Fekalny_okuratnik: A ile jest takich fachówców? No bo jednak większość fizycznych to pospolte robole. Fabryki, magazyny, budowy.
Praca fizyczna jest męcząca - dużo bardziej niż ta za biurkiem. Wiem, że ta za biurkiem potrafi być bardzo wykańczająca psychicznie, ale to i tak nic w porównaniu do codziennego j-----a fizycznie.
Co to oznacza? Zrozumiałe jest to, że taka osoba będzie po pracy wykończona, będzie chciała tylko zjeść coś i położyć się spać,