Wpis z mikrobloga

• 2
@splinter96 Jak miałem 11 lat to nie istniało słowo "lewak", ale śmiało mogę powiedzieć że bardzo dobrze orientowałem się w ówczesnej polityce, byłem bardzo na bieżąco i podejmowałem wiele dyskusji z dorodłsymi na ten tematy.

Poza tym, że mam tu konto, to nie widzę powodów do obaw ;)
  • Odpowiedz
@splinter96: czyżby Stanowski ogarnął, że jednak trzymanie się pisu na dłuższą metę nie jest zbyt dobrym pomysłem? A może jest wkurzony za to, że jednak nie udało się przepchnąć projektu Stano na niezależnego pisowskiego prezydenta. Zamiast czego wystawili prawdziwie niezależnego prezydenta (niezależnego niestety od rozumu, a nie od partii i prezesa).
  • Odpowiedz
@splinter96: czyżby Stanowski ogarnął, że jednak trzymanie się pisu na dłuższą metę nie jest zbyt dobrym pomysłem? A może jest wkurzony za to, że jednak nie udało się przepchnąć projektu Stano na niezależnego pisowskiego prezydenta. Zamiast czego wystawili prawdziwie niezależnego prezydenta (niezależnego niestety od rozumu, a nie od partii i prezesa).

@Niebadzsmokiem Stanowski jest propisowskim symetrystą, a nie członkiem PiS. Latka zatwardziałego pisowca nie jest mu do niczego potrzebna.
  • Odpowiedz