Aktywne Wpisy

stillinprogress +37
Nie jestem mistrzynią pisania o sobie, ale potrzymaj mi piwko. Jeśli dynamiczność to spectrum to jestem raczej po środku. Zyskuje przy bliższym poznaniu obiecuję!
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną
Można mieć ze mną vibe jak z dobrym ziomkiem co jest plusem lub minusem zależy jak na to spojrzeć xD. Hobby mam raczej niesprzyjające poznawaniu ludzi i jestem domową koteczką. Robótki ręczne to serio kocham (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Idealnie jeśli masz grupkę znajomych chętną przygarnąć jedną

kamiv +70
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#samotnosc #depresja #psychiatra #psychiatria #psychologia #divy #prostytutki
Nie mam znajomych, większość czasu spędzam przed komputerem. Na studiach witam się z ludźmi i tyle. Mój bliski przyjaciel ze studiów (licencjackich) nie poszedł na studia magisterskie. Czuję się bardzo samotny, miewam myśli samobójcze. Nigdy nie miałem dziewczyny. Myślałem o poójściu do divy, lecz nie sądzę, aby było to długoterminowe rozwiązanie mojego problemu. Nawiedzają mnie przykre wspomnienia z nękania, którego doświadczyłem w czasach szkolnych. Leki od psychiatry (zmieniane kilkakrotnie) nie pomagają. Czy da się jakkolwiek zwiększyć swoją charyzmę? Przeczytałem dwie książki psychologiczne i nie pomogło mi to ("Wywieranie wpływu na ludzi. Teoria i praktyka" autorstwa R. Cialdiniego, "Podręcznik manipulacji" H. Gregory, K Maryann ). Ma ktoś jakiś pomysł/sposób na poprawę mojego życia?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
źródło: wywieranie-wplywu-na-ludzi-teoria-i-praktyka-ebook-mobi-b-iext103314285
Pobierzja stfudentem nie byłem i nie bede
Zyskasz pewność siebie i doświadczenie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Czy czołowi politycy dostają"mukę na dziąsło"?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
jak nie zaczniesz z ludźmi rozmawiać to mozęsz sobie przeczytać 50 książek. i będziesz gorszy w rozmawianiu od kogoś kto nie przeczytał żadnej, ale rozmawiał z sklepową codziennie.
oczywiście nie twierdze, że techniki manipulacja / socjotechnika nie działają, ale to nie je syt coś co Cię nauczy jak rozmawiać z ludźmi a zrozumienie ich i stosowanie wymaga rozwiniętej empatii poznawczej i obycia.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: heracinsky
Oczekuję od leków pomocy w zwalczeniu depresji oraz zwiększenia energii do
I będziesz musiał przestać siedzieć cały dzień w necie bo to rozregulowuje układ nagrody i nie będziesz miał energii do działania nigdy ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: niebywałe, a jakbyś obejrzał 2 mecze na canal plus to już byś chciał grać w piłkę jak Lewandowski?
Cytowany poniżej tekst nie został napisany przeze mnie (OPa).
Idealnie jest być pewnym siebie, ale nie aroganckim.
@mirko_anonim: Wielu porusza się wszędzie z ochroną. Właśnie z tego powodu. Nie jest żadnym odkryciem, że politycy są przekupywani/zastraszani i lobbują za czymś nie z własnej woli.
Ty nie jesteś politykiem i z tobą postąpią swojsko. Jeden z drugim weźmie