Aktywne Wpisy
maciek03pl +4
Miesiąc temu sprzedałem nastoletni samochód, którym jeździłem ponad rok. Od paru dni nowy właściciel pisze smsy ze mam mu zwrócić za naprawę skrzyni (ponad 50% wartości z umowy sprzedaży). Twierdzi, że ma ekspertyzy biegłego sądowego, że pojazd ma wadę ukrytą. Ze skrzynią rzeczywiście był problem(o czym kupujący został poinformowany przy zakupie), bo pół roku temu był wyciek, ale został on naprawiony i samochód dalej użytkowałem. Miał ktoś taką sytuację? Jak się skończyła?

MePix +12
Najbardziej ciekawi mnie jaki wygląd będzie miał bohater bo przecież w każdej odsłonie tej serii prezentował się zupełnie inaczej.
Dla mnie jedyny słuszny wybór to twarz Sama Lake'a i mam nadzieję że twórcy widzą to podobnie.
#maxpayne #remeke #gry
źródło: Max Payne
PobierzOgólnie remaster by pewnie musiał powstać na starym silniku, a ja wprost kocham jak gra się w dwójkę na Max-Ed, i na Northlight chyba nie ma h. we wsi, żeby odwzorowali tak płynność animacji patrząc jak to wygląda w Control czy Quantum Break.
Grałem też w wersję na PS2, która jest na RenderWare, i bodaj też używa Havok, tylko bardziej uproszczonego,
Robią remeke czyli zbudowanie gry od podstaw na nowym silniku wobec czego gameplay jak i sama fabuła mogą ulec pewnym zmianom.
Remastery są bez sensu bo to tylko poprawa grafiki przez lepsze tekstury czy efekty świetlne.