Aktywne Wpisy

Pixario +346
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

GARN +614

źródło: GttPFZHaoAAJOti
Pobierz
Dopiero gdy w okolicach września brałem swój pierwszy mały schowek na miotły z rynku wtórnego bez agenta nieruchomości to miałem takie WTF. Robiłem to pierwszy raz, parę pytań w google, z banku/ od notariusz dostawałem jasne wskazówki gdzie mam iść i co potrzebuje ja oraz właścicielka. I cyk kupione, nie trzeba nikomu bulić ani 3% ani 4% ani 5%.
Pewnie są tam porządni ludzie którym warto jest zapłacić za pośrednictwo ale to jakiś ułamek spośród tych wszystkich pachołków, ale dla zwykłego szaraka który kupuje zwykłe mieszkanie są niepotrzebni.
Hieny, kleszcze, krwiopijcy wyglądający jak manekiny które powtarzają frazesy o potencjale mieszkania. Nie rozumiem tylko dlaczego ludzie im płacą
#nieruchomosci
@Padoks: bo jeśli jesteś sprzedającym i masz trochę oleju w głowie to nie płacisz takiemu krwiopijcy tylko czekasz aż przyjdzie z klientem i kupujący mu zapłaci (na razie nie przyjdzie ale to inna historia) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Padoks: bo stali się samozwańczymi operatorami rynku nieruchomości, skanują wszystko co się pojawi, byle przyssać się do frajera, a najlepiej dwóch przy jednej transakcji.