Aktywne Wpisy
Muszę się pożalić, chory kraj chore prawo, ostatnio potraciłem babkę na pasach, baba se wbiegła jak gdyby nigdy nic kompletnie na nic nie patrząc. Po jej stronie był korek pole widzenia mocno ograniczone i wiem ze ja powinienem zachować szczególną ostrożność, ale w pale mi się nie mieści jak można wbiegać na pasy prawie ze wprost pod jadący samochód, babka spojrzała w prawo dopiero jak już była przed samą maską i tak

panthererose +2
Mirki, czy wy wiecie kiedy wasze partnerki dostają orgazmu w trakcie seksu? Umiecie to rozpoznać?
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
#s--s #relacje #zwiazki #divyzwykopem #logikaniebieskichpaskow
Czemu Temu jest jednocześnie tak popularne i tak mało popularne?
Z AliExpress wszytko rozumiem. Na Wykopie czy Pepperze siedzą młodsi ludzie, wyszukują promocje, trafiają na AliExpress i zamawiają. Potem ta informacja dociera do innych (którzy tak dużo nie siedzą przy komputerze) i też czasem coś kupią.
Podobnie było z Wish, JD i innymi chińskimi sklepami. Najpierw Wykop, jakieś fora itp., potem trafiało do normalnych ludzi (albo i nie, bo już już promki się skończyły).
Ale z Temu jest całkowicie odwrotnie. Na Wykopie/Pepperze cisza, a Janusze i Grażyny kupują tam masowo. Co jest?
Temu już prawie dorównało Allegro. A u nas cisza.
Pytanie kto ma rację?
- Czy na Temu rzeczywiście ceny są lepsze niż na np. AliExpress i to my jesteśmy w tyle?
- Czy Temu zawdzięcza swoją popularność tylko agresywnemu marketingowi (YouTube, TikTok itp) i to Grażyny dały się nabrać, a my wiemy co lepsze i dlatego nieużywamy?
nie wiem bo nigdy nie używałem temu
https://www.youtube.com/watch?v=vFII7t9FtO8&ab_channel=FutureProof