Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 105
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NapoleonV: kiedyś przypadkowo z biedry "wyniosłem" w koszyku jakąś małą pierdółkę, której zapomniałem wyjąć z wozka, albo nawet jej nie zauważyłem. Też się zawróciłem i oddałem, bo może i debilem jestem, ale nie złodziejem
  • Odpowiedz
@NapoleonV: debil czy nie, w życiu chodzi o to, żebyśmy postępowali w zgodzie ze sobą i własnymi przekonaniami. Jak ty się z tym dobrze czujesz, to good for you 👍🏻
  • Odpowiedz
@j557 miałem kiedyś na odwrót, dałem stówę, a wydali jak z 50 i siedziałem przez 20 minut zanim przejrzą monitoring (całe szczęście było widać nominały) gdzie patrzono na mnie jakbym chciał kogoś wydymać. Tyle farta, że szef akurat był bo w przeciwnym razie bym jeszcze dłużej czekał.
  • Odpowiedz
@Kremufka2137 tak też miałem :) i to w Społem, więc na koniec pani kasjerka jak to w Społem, rzuciła pieniądze na tackę i zafochowana odwróciła się na pięcie. Jakby jakiś zakład przegrała. No cóż, różni są ludzie.
  • Odpowiedz
@NapoleonV: Podam lepsze - pracuję w gastro i raz będąc totalnie zmęczony wydałem za dużo reszty po czym gość się wrócił i znowu wydałem za dużo xD a on jeszcze raz wrócił i tym razem już wydałem dobrze
  • Odpowiedz
@NapoleonV dobrze zrobiłeś. Mi kiedyś punkt odbioru wydal paczkę bez płacenia. Paczka była za pobraniem i nie zauważyli. Zorientowałam się jakoś 2-3 dnia i poszłam rozliczyć. Okazało się, że nie mieli wydać (kartą nie było można), więc finalnie zapłaciłam po prawie tygodniu XD ale zapłaciłam
  • Odpowiedz
@j557 @j557 u mnie to był noname sklep przy plaży w turystycznym zakątku Pomorza, na dodatek sezonowy. Potem się zastanawiałem czy pani kasjerka takich wałów umyślnie nie robi żeby sobie do wypłaty dorobić.
  • Odpowiedz
@w9rT_wv_bIAn37l

@Krupier: hmm, no nie wiem, wymienić, zaproponować anulowanie? Przynajmniej poinformować.

Cena była za opakowanie 2,5kg i za tyle zapłaciłem dostając 1,8kg.

Kupiłeś ziemniaki w opakowaniu, one mają stałą wagę i stała cenę. W twoim przypadku 2,5 kg za nie wiem
  • Odpowiedz
@NapoleonV: Miałem tak dwa razy z kurierami, z ponad rok jakiś zmiennik urlopowy podjechał dał mi paczkę i gdy pojechał zaskoczyłem, że to jedno z regularnych zamówień za pobraniem. Dobrze, że nasza ulica jest ślepa więc wracając go zatrzymałem i mówię, że to paczka za pobraniem 500zł nie jego XD podobną sytuację miałem jakiś tydzień temu na 800zł
  • Odpowiedz
( ͜͡ʖ ͡€) Jak kraść to miliony, a nie 15 zł. Już te 600 plusów, które zbierzesz będzie więcej warte, niż kilka piw.
  • Odpowiedz