Wpis z mikrobloga

Widzę właściciel Dary ma ból d--y po ostatnim filmie #ksiazulo i na relacjach FB kręci aferę XDD
Wczoraj już nagrywał, że niesprawiedliwe jest porównywanie kuli z Yapraka (XDDD) do jego steka skoro on ma taką samą kulę (XDDDD) w lepszej cenie. Tak, ten kasztan porównuje swoją kulę z podstawowych kebsów do mięsa w Yapraku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Dzisiaj strzela kolejnymi pociskami, m.in. zarzutem że Książulo celowo wypuścił film tuż przed otwarciem nowego punktu Yapraka pomimo tego, że nagrał wideo dużo wcześniej. Chyba ktoś tutaj się lekko odkleja.

#rzeszow
onionhero - Widzę właściciel Dary ma ból d--y po ostatnim filmie #ksiazulo i na relac...

źródło: IMG_2895

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kuli z Yapraka (XDDD) do jego steka skoro on ma taką samą kulę

porównuje swoją kulę z podstawowych kebsów do mięsa w Yapraku

@onionhero: weź się zdecyduj czy mają to samo czy jednak nie
  • Odpowiedz
  • 4
@Elec: w Yapraku masz mięso "rzemieślnicze" - jagnięco-wołowe i kurczak. W Darze masz mięso "rzemieślnicze" w dwóch punktach (jakieś stekowe), a przynajmniej tak nazywa to właściciel Dary oraz w każdym punkcie typową kulę mocy. Właściciel Dary twierdzi, że jego kula mocy jest taka sama jak mięso z Yapraka, co wręcz jest nieprawdopodobnym absurdem twierdząc przy tym, że jego mięso „stekowe” nie może mieć porównania z tym, co sprzedaje Yaprak.

Trochę
  • Odpowiedz
  • 133
@44Bw4jKocK najlepsze jest to, że w dzisiejszym nagraniu mówi „ja nie mam z tym problemu, nie przejmuję się wcale” po czym 3 minuty nagonki. Wydaje mi się, że koleś ma wysokie ego i boli go, że już nie jest „królem” rzeszowskiego kebaba.
  • Odpowiedz
@o__0 to jest w ogóle największy absurd. To tak jakby mcdonalds na przyjście Gesslerowej robił pysznego burgera z angusa i świeżych warzywek a później wszystkim innym podawał to co aktualnie podaje xD
I w tym chłop nie widzi problemu?
  • Odpowiedz
  • 11
@siadaj_Kulson: chłop szczyci się, bo Magda Gessler powiedziała, że to najlepszy kebab jakiego jadła tylko dlaczego nie oferują wszystkim tego najlepszego kebaba? Nawet Magda mówiła, że może inni powinni spróbować tego samego
  • Odpowiedz
@onionhero: no i ładnie się janusz biznesu zesrał. Chociaż już samo to, że Magda Gessler dostała kebsa z mięsem, którego normalny śmiertelnik nie ma w menu ma bliżej do antyreklamy niż reklamy.
  • Odpowiedz
@onionhero:
Byłem raz w Yapraku i strasznie dziwnie smakował. Sos naprawdę bardzo dobry i bardzo żałuję że mi bardzo zapunktowali tym na dzień dobry bo żaden kebab takiego dobrego sosu nie miał, surówka też bardzo dobra, pita jak pita przecież tu nie ma co wydziwiać, ale to mięso po prostu takie inne, jakby nie było doprawione i smakuje zupełnie inaczej niż mięso z kebabów rzeszowskich.
Z kolei ostatnio otworzył sie
  • Odpowiedz