Aktywne Wpisy

kutang__pan +44

źródło: Gl0yO6-XUAAMhsl
Pobierz
TopowyJanusz +90
Dzień Dobry! Czas wstawać i zasuwać do #kolchoz na papieroska i obowiązkowo podpisać listę przy tej okazji co by sief mógł mi odjąć minutki za moje przerwy ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y

źródło: temp_file3951259741639240543
Pobierz
Wczoraj już nagrywał, że niesprawiedliwe jest porównywanie kuli z Yapraka (XDDD) do jego steka skoro on ma taką samą kulę (XDDDD) w lepszej cenie. Tak, ten kasztan porównuje swoją kulę z podstawowych kebsów do mięsa w Yapraku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dzisiaj strzela kolejnymi pociskami, m.in. zarzutem że Książulo celowo wypuścił film tuż przed otwarciem nowego punktu Yapraka pomimo tego, że nagrał wideo dużo wcześniej. Chyba ktoś tutaj się lekko odkleja.
#rzeszow
źródło: IMG_2895
Pobierz@onionhero: weź się zdecyduj czy mają to samo czy jednak nie
Trochę
@dlaczego_michau: o to sowicie maczanej w cukrze. Ha tfu na dare
@onionhero:
I w tym chłop nie widzi problemu?
Jaka Dara? Jaki ksiezulu? Co to Yapraku?
Dzisiejsza młodzież...
Byłem raz w Yapraku i strasznie dziwnie smakował. Sos naprawdę bardzo dobry i bardzo żałuję że mi bardzo zapunktowali tym na dzień dobry bo żaden kebab takiego dobrego sosu nie miał, surówka też bardzo dobra, pita jak pita przecież tu nie ma co wydziwiać, ale to mięso po prostu takie inne, jakby nie było doprawione i smakuje zupełnie inaczej niż mięso z kebabów rzeszowskich.
Z kolei ostatnio otworzył sie