Aktywne Wpisy

lubaxd +14
#nieruchomosci #pytanie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie
Zawsze mnie takie szeregowce intrygowały i zastanawiałem się kto to kupuje, kim jest klient docelowy takiej nieruchomości. Dlaczego ludzie to kupują? Jakie są plusy takiego rozwiązania bo ja nie widzę żadnego, masz "kawałek" podwórka który sąsiaduje z 5 innymi podwórkami, na co przeznaczyć taki teren? na basen ze stelażem, trampolinę i 100 tuj ? Innego zastosowania nie widzę, żonka sie upier***iła na własny dom ale cie

źródło: image;s=1280x1024;q=80
Pobierz
sliti666 +60
#korposwiat #korpo #chwalesie
Dzisiaj w Korpo dostałem podwyżkę o 15% i przekroczyłem próg 10k zł i pomyśleć, że 6 lat temu jechałem na minimalnej...
Dzisiaj w Korpo dostałem podwyżkę o 15% i przekroczyłem próg 10k zł i pomyśleć, że 6 lat temu jechałem na minimalnej...
Słuchaj, panie @Szkolna, a inaczej panie Sławku. Jedno konto nie wystarczy ci, by przezwyciężyć ponad 400 tysięcy osób, które obejrzały film na kanale ,,Nie wiem, ale się dowiem". Ba, ono nawet ci nie wystarczy, żeby walczyć z 5 tysiącami obserwujących ten tag.
Lepiej zamów od razu kontener kart SIM, to może uda ci się zagłuszyć prawdę na 20 minut (potem konta i tak spadną). Staraj się bardziej, Sławuniu.
źródło: IMG_20250111_160738
Pobierz