Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +17
mam sb pitce urodzinową i pepsi też
chciałem na środku świeczkę wbić, pasowałaby, ale za późno na ten pomysł wpadłem i nie kupiłem, za rok może się uda, chyba, że lepsze urodziny będą
chciałem na środku świeczkę wbić, pasowałaby, ale za późno na ten pomysł wpadłem i nie kupiłem, za rok może się uda, chyba, że lepsze urodziny będą
źródło: IMG_20260510_021601006_HDR
Pobierz

Na tą chwilę nie obracam się wśród nikogo, bo mam tak z-----ą psychikę, że (tu już bez fantazjowania, przykład realny) np. jestem w biedrze na samoobsługowej, biorę tam BePowera, kasuję i *proszę potwierdzić wiek. zaraz podejdzie asystent*, stoję 5-10-15 minut i zamiast się odezwać "przepraszam, czy ktoś może podejść" to stoję jak słup soli, brakuje tylko gówna w gaciach, bo tak się boję jakichkolwiek interakcji z ludźmi
No ta, tylko jaki jest sens, jak dziennikarstwo i tak przejmie zaraz AI, a na sinologię i tak się nie dostanę z wynikami jakie mam? Teoretycznie można poprawić maturę czy bardziej ryzykownie, spróbować iść w groznawstwo (na które raczej bym się dostał), tyle że czy będzie po tym praca dla takiego aspołeczniaka jak
Studia - jeśli nie masz wsparcia od rodziny, Uczelnie proponują programy socjalne, takie jak stypendia. Sam korzystałem, bo również nie miałem żadnego wsparcia od rodziny. Musisz jednak sam zdecydować, co chcesz robić. Uważam, że wszystkie kierunki "opisowe" tzn takie po których masz tworzyć treści pisemne czy wideo na jakiś temat, nie powinny być traktowane w kontekście zapewnienia pracy. Niestety. Te lata już minęły. Jeśli będziesz dobry, będziesz mógł opowiadać