Wpis z mikrobloga

@ScarySlender: Ja w tej kolejce też bez transferów. Panowie z United zapunktowali z Liverpoolem, to może i z Soton zapunktują, Bournemouth posypał się atak, więc jest nadzieja na czyste konto Chelsea, dam Jacksonowi dam jeszcze szansę i mam nadzieję, że Havertz wreszcie zagra, bo odkąd go kupiłem, to jeszcze nie zagrał.

W przyszłości planuję wziąć Mbeumo (po meczach z City i Liverpoolem), pewnie za Sarra, bo nie punktuje, a mam
Sentinelczyk - @ScarySlender: Ja w tej kolejce też bez transferów. Panowie z United z...

źródło: fpl21

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Sentinelczyk ja bym dał kapitana na fernandesa bo nfo może nawet pokonać liverpool który teraz troche gorzej sobie radzi
Ja nwm czy Robinsona czy munoz, jeden ma już 7 asyst i gra śweitnie w dobrym teamie a drugi 2g 2a, ale gorszy team z drugiej strony lepsze fixy
  • Odpowiedz
@ScarySlender: Pomyślę nad kapitanem. Munoza chciałem kiedyś brać, ale na razie zostawię Robinsona. Chyba że zastanawiasz się nad transferem u siebie, to nie doradzam, w wykopowej lidze okupuję miejsce poza setką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz