Wpis z mikrobloga

Odpalam Polsat News a tam napis PILNE - spalił się dom Paris Hilton, albo "Pożary spaliły domy wielu gwiazd" xD No k---a mać, miliarderzy którzy srają pieniędzmi stracili jeden z kilkunastu domów, które posiadają a oni na Polsacie mówią że to pilne XD Na pewno dosięgnęło ich to bardziej niż losowa rodzina Johnsonów, którzy stracili CAŁY swój dobytek

#pozar #usa #polsatnews
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarbowanaPapryka: Pilne ponieważ wbrew pozorom niestety, ale to się bardzo sprzedaje. Jednak Paris Hilton to bardziej popularna postać niż jakaś losowa Gabriela Lopez na przykład, niektórzy właśnie dla tego iż jest to Paris Hilton wejdą w artykuł/obejrzą. Inną sprawą jest to, że oni o tej Paris trąbią jakby tylko ona w tym LA mieszkała oraz o 5 pewnie innych osobach na krzyż.
  • Odpowiedz
  • 2
@KarbowanaPapryka dokładnie. Pożary to c-----a sprawa, widać efekt zmian klimatu ale co mnie obchodzi jakaś popularna i sławna labadziara. Po co mam się przejmować losem jakieś randomowej dla mnie osoby.
  • Odpowiedz
@KarbowanaPapryka: najlepsze jest to że tam pewnie włos głowy im nie spadnie wszystko ubezpieczone i takiej gwieździe ubezpieczalnia pieniądze wypłaci od ręki tyle że jeszcze ten pożar jej się opłaci, a zwykły przeciętny amerykanin będzie się sądził z ubezpieczalnią bo wypłacą jakieś ochłapy.
  • Odpowiedz
takiej gwieździe ubezpieczalnia pieniądze wypłaci od ręki

@zeszyt-w-kratke: Bo taka gwiazda ma całą kancelarię prawniczą za sobą i środki by z ubezpieczyciela wycisnąć ile się da jak ten zacznie kozaczyć a John co ma? Prawnika od państwa z rocznym stażem?
  • Odpowiedz
@KarbowanaPapryka: Też kiedyś myślałem, że nikogo to nie obchodzi dopóki nie zobaczyłem jak większość Graży u mnie w robocie przegląda do kawki jakieś Pudle, OnetGwiazdy, Plotki itp. Ludzie lubią takie g---o to o tym mówią.
  • Odpowiedz
Też kiedyś myślałem, że nikogo to nie obchodzi dopóki nie zobaczyłem jak większość Graży u mnie w robocie przegląda do kawki jakieś Pudle, OnetGwiazdy, Plotki itp. Ludzie lubią takie g---o to o tym mówią.

@Ekrad: Na wykopie jest po prostu bardzo dużo starych antysystemowców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Bo taka gwiazda ma całą kancelarię prawniczą za sobą i środki by z ubezpieczyciela wycisnąć ile się da jak ten zacznie kozaczyć a John co ma? Prawnika od państwa z rocznym stażem?

@TheFaith69: no właśnie o tym pisze, ale też jakby w mediach wyszło że Paris Hilton ma problemy z ubezpieczalnią to by wszystkie media trąbiły nie tylko w ameryce ale pewnie na cały świecie. Nie jest to za dobra
  • Odpowiedz