Wpis z mikrobloga

#tinder
Też tak mieliście, że daliście w prawo i was zmatchowało pomimo, że w lajkach nie mieliście tej osoby? No chyba juz tak z 3 razy miałem, jaki ten tinder jest s----------i to głowa mała. Płacisz za premium i nie widzisz lajków
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@RANDKOWA_PSZCZOLA_COLEGO: Tak i dlatego pewnie też dostaje się lajki w momencie odblokowania telefonu (pewnie po jakiejś dłuższej nieaktywności). Bez boosta jak mam 1 lajka dziennie to cud, a z boostem to mi sypie po kilkanaście. Szkoda strzępić ryja na to g---o
  • Odpowiedz
@Piks0n: tinder miałby pewien - mikry - sens tylko gdyby był absolutnie bezstronną giełdą. Tak jak jest teraz, z manipulacjami robionymi na bezczelnego i na chama, sensu nie ma żadnego. Bycie tam uwłacza godności. Nic tam nie znajdziesz, tylko zryjesz sobie psychikę. Usuń to g---o i nie wracaj tam.
  • Odpowiedz
Też tak mieliście, że daliście w prawo i was zmatchowało pomimo, że w lajkach nie mieliście tej osoby?

@Piks0n: ja w takiej sytuacji bym się doszukiwał, że w podobnym czasie daliście sobie lajki (na przestrzeni kilku sekund, minut) i nie zdążyło jej jeszcze pokazać Ci w lajkach (oprócz tego, że fizycznie mogłoby być to niemożliwe to jeszcze pewnie mają jakiś cache, który ten cały proces spowalnia)
  • Odpowiedz