Wpis z mikrobloga

• 0
@PasozytTrabacz: No może nie dobrze. Czytam na poziomie takim 8/10, piszę 7/10, słucham 6/10, mówię.. no ja na nie używam języka w mowie więc tak podstawowo mówię, ale to w sumie podczas takiego wypadu się człowiek oswoi trochę z dukaniem po angielsku
  • Odpowiedz
@HuopWsiowy:

Właśnie też obczajam jak się dostać do Szwecji Samochodem z Małopolski bo mimo wszystko własny środek transportu to spore ułatwienie. Myślałem umówić lawetę i aby zminimalizować ryzyko awarii w drodze przez Polskę dopłacić do lawety ale mieć spokojną głowę a potem promem. W Szwecji z tego co czytałem można jeździć aż przez rok na polskich blachach więc tym bardziej i pytanie czy są jakieś sposoby aby potem to wydłużyć?
  • Odpowiedz
@cotozazycie: Asistance możesz sobie wziąć dodatkowe na europe i cie zawsze zewsząd ściągną itp itd. Ale na bardzo stary samochód już go nie dostaniesz raczej, zapytaj agentów ubezpieczeniowych. Ale można też przy przedłużeniu OC wziąć troche droższe i tam masz wtedy więcej kilometrów assistance w kraju i europie - wybierasz ile chcesz rezerwy. Od biedy możesz lawete sobie w Polsce wypożyczyć i sam siebie zwieźć gdyby było dramatycznie. Laweta kolosalna
  • Odpowiedz