Wpis z mikrobloga

@PiotrFr: Ale nie przywali, o zrobił tylko nawrót i właśnie o to w tym chodzi, że jest sranie, a nic się nie stało. To wyglądało jakby chciał zawrócić i postanowił zrobić to driftem na kawałku placyku
  • Odpowiedz
@majes_mjs Tak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz jest taka moda na bycie głupim i nazywanie driftu niebezpiecznymi manewrami, choć nikt jeszcze nikogo nie zabił ślizgając się pod lidlem o północy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@misiopysio: Niech pierwszy rzuci śnieżką kto nie driftował na parkingu zimą.
Dla sztywnych z kijem w 4litery:
Można to traktować jako przygotowanie do trudnych zimowych warunków na drodze by poznać reakcje auta.
OSP - płatki śniegu. Pewnie całują kolegów na dzień dobry. Buzi buzi...
  • Odpowiedz
@takJakLubimy: @majes_mjs
Oznaczam waszą dwójkę, bo wtedy, mam wrażenie, że iloraz inteligencji obu stron dyskusji będzie zbliżony i może będzie to dyskusja na poziomie (w co wątpię).
Ślizganie się w miejscach publicznych to dwa następujące artykuły, zależnie od interpretacji:
Art. 86. "Kto na drodze publicznej, w strefie zamieszkania lub strefie ruchu, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym, podlega karze grzywny".
Art. 98. "Kto, prowadząc pojazd
  • Odpowiedz
Niech pierwszy rzuci śnieżką kto nie driftował na parkingu zimą

@takJakLubimy: Ja tak robiłem gdy miałem 19 lat. Byłem debilem I nie mógłbym mieć pretensji gdyby ktoś mi za to w--------ł albo ukarał mandatem.

Jaki przepis gościu złamał na tym pustym placu?

@takJakLubimy: Słowo pusty dodałeś jako usprawiedliwienie, że przepisy mniej wówczas działają? W zależności od interpretacji policji/sądu, w zależności od znaków, w zależności od własności terenu na
misiopysio - >Niech pierwszy rzuci śnieżką kto nie driftował na parkingu zimą

@takJa...

źródło: IMG_20250111_093614

Pobierz
  • Odpowiedz
Ja tak robiłem gdy miałem 19 lat. Byłem debilem I nie mógłbym mieć pretensji gdyby ktoś mi za to w--------ł albo ukarał mandatem

@misiopysio: Polak to jednak uwielbia być pod butem xD
Weź na siebie donieś jeszcze, może Ci wystawia mandat skoro tak go pragniesz xD
  • Odpowiedz