Aktywne Wpisy

Stulejman_Beznadziejny +1603
Zawołałem was, bo rok temu obiecałem, że sprawdzimy o ile wzrosły ceny mieszkań i średnia pensja i porównamy. Porównanie cen na obrazku, średnia pensja za luty 2025 wynosi 8613,14 zł brutto wobec 7978,99 zł rok wcześniej. Mieszkania podrożały średnio o 7,21% (najmocniej Gdańsk i Wrocław, kolejno 12,76% i 10,91%). W 3 z 5 TOP 5 miast wzrost jest mniejszy niż wzrost średniej, w 2 znacznie go przewyższył. Gratulacje dla @sezonowiec1 bo

źródło: ceny mieszkań
Pobierz
Tywin_Lannister +60
2025 rok. Wykopki dowartościowują się tym, ile ktoś zarabia i wychodzą z założenia, że zarabiasz mniej = jesteś gorszy, a poza tym niezły debil i nieudacznik z ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡
Idąc tym tropem pracownicy naukowi i nauczyciele to nieźli debile, bo dostają właśnie ok. 4 tys. do ręki. Przynajmniej przy jakichś patusach handlujących mefedronem, którzy zapewne wyciągają z dwa razy tyle ( ͡

źródło: xdd
Pobierz
źródło: temp_file2084680838529399686
PobierzTeraz jest taka moda na bycie głupim i nazywanie driftu niebezpiecznymi manewrami, choć nikt jeszcze nikogo nie zabił ślizgając się pod lidlem o północy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla sztywnych z kijem w 4litery:
Można to traktować jako przygotowanie do trudnych zimowych warunków na drodze by poznać reakcje auta.
OSP - płatki śniegu. Pewnie całują kolegów na dzień dobry. Buzi buzi...
Oznaczam waszą dwójkę, bo wtedy, mam wrażenie, że iloraz inteligencji obu stron dyskusji będzie zbliżony i może będzie to dyskusja na poziomie (w co wątpię).
Ślizganie się w miejscach publicznych to dwa następujące artykuły, zależnie od interpretacji:
Art. 86. "Kto na drodze publicznej, w strefie zamieszkania lub strefie ruchu, nie zachowując należytej ostrożności, powoduje zagrożenie bezpieczeństwa w ruchu drogowym, podlega karze grzywny".
Art. 98. "Kto, prowadząc pojazd
@takJakLubimy: Ja tak robiłem gdy miałem 19 lat. Byłem debilem I nie mógłbym mieć pretensji gdyby ktoś mi za to w--------ł albo ukarał mandatem.
@takJakLubimy: Słowo pusty dodałeś jako usprawiedliwienie, że przepisy mniej wówczas działają? W zależności od interpretacji policji/sądu, w zależności od znaków, w zależności od własności terenu na
źródło: IMG_20250111_093614
Pobierz@misiopysio: Polak to jednak uwielbia być pod butem xD
Weź na siebie donieś jeszcze, może Ci wystawia mandat skoro tak go pragniesz xD