Aktywne Wpisy

tojapaweu +265
Po ostatnich wydarzeniach, napisałem post w którym apeluje do kobiet, aby uważały na siebie, bo p-----w nie brakuje.
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
Co przeczytałem w zamian? JESTEM CZĘŚCIĄ PROBLEMU, a to tylko kropla w morzu. Większość odpowiedzi, że nie powinienem kazać uważać kobietom, tylko edukować mężczyzn.
A idźcie w p---u z tymi #rozowepaski
#zalesie #torun #logikarozowychpaskow #lewackalogika
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Brutus66 +67
Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda
#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow

źródło: 252
PobierzPrzykład:
Jeden uczył się 5 lat i został architektem - zarabia minimalną z perspektywą na średnią.
Drugi uczył się 6 lat i został lekarzem - zarabia dobre pieniądze na start z perspektywą na kilkanaście średnich
Jest w tym sporo racji ale nie jest to prawda uniwersalna.
Jest ogromna rzesza ludzi, która z--------a i dalej g---o z tego ma. I równie duża, która dorobi się znacznie niższym kosztem.
Pomijając dzianych rodziców i znajomosci często sprowadza się to do tego czy znajdziesz się w odpowiednim miejscu i czasie. Przypadek, szczęście - jak zwał, tak zwał. Tobie uda się zdobyć te dobrze płatną posadę ale jak ja zajmiesz
samym z------------m to się najwyżej dorobisz problemów zdrowotnych
Ile godzin dziennie pracowałeś i uczyłeś się na ten milion?
Jak się prawidłowo z--------a i ile trzeba to robić na pierwszy miliard USD? Teraz i tak wszyscy mają swoje działalności 20 latkowie zarabiają kilkanaście milionów dolarów.
źródło: 60687cb7604a470b8a3b15e52af412b2
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@PfefferWerfer: Trzeba też wziąć pod uwagę, że jednak ktoś musi z---------ć w fabrykach, ktoś musi być architektem/inżynierem, bo skądś się jednak rzeczy muszą wziąć. Jakby tak połowa ludzi została lekarzami a druga połowa klepała gównokod na kąkuterach, to raczej byśmy tak daleko
Priorytety już się przestawiają i pogardzani niedawno robole kasują ciężkie pieniądze od nadmiarowych białych kołnierzyków.
Twój umysł biedaka nie zrozumie, to człowiek sukcesu, który dorobił się miliardów ciężką pracą, wyrzeczeniami i poświęceniem, nie ma żadnych przyjemności w życiu bo musi z---------ć na