Aktywne Wpisy
synadama +82

źródło: temp_file2358911145175922039
Pobierz
Miguelos +93
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska

źródło: dsfrfew
Pobierz
Mam 38 lat, dwójkę wspaniałych dzieciaków, dwa psy i żonę.
O8 lat walczę z postępującym osłabieniem mięśni. Obecnie nie jestem w stanie zrobić przysiadu czy pompki, mam problem ze wstawaniem i chodzeniem po schodach. To tylko niektóre z objawów. Zaczynam mieć trudności ze zginaniem palców, zabawa z dziećmi to jak maraton. Do tego dochodzi depresja, bo widzę jak z miesiąca na miesiąc tracę kolejne funkcje.
Byłem już u tylu lekarzy, że mógłbym otworzyć własny szpital. Neurologów, immunologów, reumatologów - podejrzewają różne choroby, od SLA po rzadkie miopatie, ale bez specjalistycznej diagnostyki na Banacha to jak wróżenie z fusów.
Badania pokazują:
- uszkodzenie mięśnia sercowego
- stale wysokie CK (>1000)
- nieprawidłowe EMG wskazujące na uszkodzenie nerwowo-mięśniowe
- zmiany w obrazowaniu MRI mięśni
- zaburzenia immunologiczne
Jest tu może jakiś mirek doktor albo ktoś zna kogoś na Banacha? Każdy kontakt na wagę złota.
#medycyna #neurologia #zdrowie #warszawa #pomoc #szpital
@conamirko: na razie to ty się do mnie p-------------ś c--j wie o co
@Basic: po co masz dzieci skoro jesteś chory. To jest nieodpowiedzialne. Będziesz tylko obciążeniem dla twojej rodziny. Biedne dzieci będą miały przez ciebie zniszczone życie. Już w sumie mają. No i psy, wiesz co się z nimi stanie gdy umrzesz? Trafią do schroniska
A za to że mnie obrażasz dostaniesz bana.
Zresztą edzio napisał historię
Walcz mirek.. 💪🏻
Szukaj w Polsce i dzwoń. Btw gadałeś z onkologiem? Masz porobione markery na choroby autoimmunologiczne?