Aktywne Wpisy

Weiki06 +2

Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
Buddysci wierza w harmonie na swiecie, jednosc miedzy ludzmi i chill z nirwana.
Chrzescijanie chwala Jezusta ktory skakal po wodzie, jak ktos umarl to go wskrzesil i potrafil zrobic dobre wino z wody.
muzulmanie to osobny temat... modla sie do mahameta ktory:
- posiadal ponad 40 niewolnikow
- trzymal kobiety jako niewolnice seksualne
- poslubil 6letnie dziecko ktore gwalcil regularnie od kiedy mialo 9 lat
- mordowal. gwalcil i rabowal cywili w czasie wojen
nikt mi nie wmowi ze ludzie z takim idolem sa normalni
#islam #palestyna #izrael #muzulmanie #bekazlewactwa
źródło: image
Pobierz@Homodoctus: Ty, jak taki mądry jesteś, to rzuć chociaż jeden link z tą modlitwą do Mahometa.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Homodoctus: a ma pan dowód?
@Homodoctus: Oczywiście wykopczyk musi przedstawić swoją nienawistną-prowokacyjną narrację i nie napisze o tym, że "Jesust" uczył o pokoju, koegzystencji i miłości do bliźniego.