Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth: to uknuła to bo buła zazdrosna ta Ruta?
Widziała gdzie je zawieść a Sławomir się rozbisurmani sam.
"Będzie musiała z tym zyc"
Myślę że ma w------e, tacy ludzie nie mają wyrzutów
  • Odpowiedz
@thorgoth: Kolejna sprawa, w której niewinne osoby zostają brutalnie zamordowane. Do tego zaczyna się od zwykłych okoliczności. Bardzo to wstrząsające i przygnębiające. To zupełnie inne niż czytanie krótkich wiadomości.
  • Odpowiedz
@thorgoth: po przeczytaniu tej historii naszła mnie nieopisana wewnętrzna złość na Macieja, który miał szansę uratować chociaz tę drugą, np. uciekając autem prosto na policję, to postanowił się jeszcze przyłączyć... Jak dla mnie obaj do odstrzału, dwa chwasty do wyrwania
  • Odpowiedz
  • 16
@thorgoth zbrodnia miała miejsce w sierpniu 2016, Ruta chwali się urodzeniem syna 2.03.2017, ale dziwnym trafem Zachariasz już synkiem się nie chwali 🤔 w ogóle wszyscy to niezła patola, tej Ruty to kijem bym nie dotknął...
  • Odpowiedz
Dariusz, kolega Klaudii który trafił dzięki niej na odwyk, powiedział reporterowi programu Uwaga TVN że cieszy się z wyniku apelacji.

"Dobrze że wyjdzie. Ja poczekam na niego. Ja cierpliwy jestem".

@thorgoth: w tej całej koszmarnej opowieści przynajmniej epilog jest pokrzepiający
  • Odpowiedz
która normalna 15 latka prosi ojca o drobne na p--o i szlaja się z jakimiś patusami, że o marzeniu zostania fryzjerką nie wspomnę

@Tynka02: zależy jak definiuje aż normalność, ale niemalże każda, która nie jest brzydka jak diabeł. A że marzenia miała skromne... Jakby marzyła o zostaniu celebrytką jak każda inna prawie to już by było ok? O czym marzą normalne nastolatki? Może jej się to po prostu podobało?

No i co
  • Odpowiedz
@thorgoth: Patrycja jeszcze miała godność człowieka i starała się chronić młodszą. Dziwne że nie próbowała wyrwać się z auta.

Ruth widać że odpad i na pewno ma w pompie że to ona zapoczątkowała. Takie odpady często się ciesza, że mają władzę nad kimś.

Natomiast Maciej, siedział obok, widział co się dzieje i nie miał ludzkich odruchów by ratować dziewczynę i siebie? Przecież równie dobrze mógł być w wodzie po Patrycji.
  • Odpowiedz
@Returned Sprawdziłam fb obu lasek, i wierz mi że 9 lat temu 15 latka w mini do połowy pośladka z topem i 12cm szpilkami to nie była "normalna" sprawa a zwykły szon, zresztą w przypadku młodszej znaczącą większość komentujących jej zdjęcia była dużo starsza od niej samej, o starszej się aż tak nie wypowiem bo ma skromniejszą tablicę
  • Odpowiedz