Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +58
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
CalibraTeam +1
Jakie mieszkanie jest według Ciebie już duże?
- 25-30m2 18.6% (81)
- 31-39m2 2.3% (10)
- 40-50m2 6.2% (27)
- 50-60m2 72.9% (318)

Macie kogoś godnego polecenia? Boję się, że trafię na jakiś scam, słyszałam też o discordzie, że tam można kupić ale nie jestem pewna, czy nie zrobią w bambuko.
Jeśli kupię te VDolce to gdzie wówczas wpisuje kod na PS? Pomóżcie boomerowi bo bombelek mi tyłek suszy a ja zielona w te klocki. (╥﹏╥)
#fortnite #playstation
Kupując kampanię Ratowanie Świata za 80 zł (to tak jakby osobny tryb Fortnite, gdzie gra się przeciwko zombie) można codziennie wykonać misję, która da 80 V-Dolców.
Do tego dodatkowe V-DOLCE za regularne logowanie się do gry i okresowe zadania.
No i nie zamienili tych vbuksowych na lama-tokenowe?
@Kiciuk: za zadanie dnia normalnie jest 80 vbucks + 25-40 za misje z mapy jak się akurat wylosuje.
@Artok Vdolce Zadania oraz misje nie są przypadkiem ograniczone do graczy, którzy kupili tryb ratowanie świata, podczas trwania bety? Czyli dla fundatorów. Gracze, którzy teraz zakupią ratowanie dostaną