Wpis z mikrobloga

Potrzebuję kupić troszkę V dolców, znalazłam sprzedawców na allegro, którzy oferują taniej, niż jakbym kupowała przez PS.

Macie kogoś godnego polecenia? Boję się, że trafię na jakiś scam, słyszałam też o discordzie, że tam można kupić ale nie jestem pewna, czy nie zrobią w bambuko.

Jeśli kupię te VDolce to gdzie wówczas wpisuje kod na PS? Pomóżcie boomerowi bo bombelek mi tyłek suszy a ja zielona w te klocki. ()

#fortnite #playstation
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@PachneImbirem: 500 złotych? Ja pieprzę.

Kupując kampanię Ratowanie Świata za 80 zł (to tak jakby osobny tryb Fortnite, gdzie gra się przeciwko zombie) można codziennie wykonać misję, która da 80 V-Dolców.

Do tego dodatkowe V-DOLCE za regularne logowanie się do gry i okresowe zadania.
  • Odpowiedz
No i nie zamienili tych vbuksowych na lama-tokenowe

@Kiciuk: za zadanie dnia normalnie jest 80 vbucks + 25-40 za misje z mapy jak się akurat wylosuje.
  • Odpowiedz
@PachneImbirem: Kup bezpośrednio w grze, najprostsza metoda. Ostatnio była mała afera po tym jak fortnite usunęło skiny graczom, które były kupione za pomocą kradzionych kart kredytowych oraz wyłudzeń. Dlatego, tańsze vldoce z allegro omijam szerokim łukiem, bo są z nieznanego źródła.
@Artok Vdolce Zadania oraz misje nie są przypadkiem ograniczone do graczy, którzy kupili tryb ratowanie świata, podczas trwania bety? Czyli dla fundatorów. Gracze, którzy teraz zakupią ratowanie dostaną
  • Odpowiedz