Aktywne Wpisy
blackghost +254
Heh moja znajoma wróciła właśnie do pracy po urlopie macierzyńskim.
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia
W pracy przywitała ją grobowa atmosfera tak jakby co najmniej kogoś kogoś zamordowała a 5 minut później dostała wypowiedzenie xD
To tak wam pisze na wszelkie wypadek gdybyście się jeszcze zastanawiali dlaczego w Polsce nie rodzą się dzieci i mlodzi mają ten kraj głęboko w dupie xd
#pracbaza #januszebiznesu #demografia

klamovsky +7
Mirasy nie mam juz sił, nademną wprowadzili się sąsiedzi i jest tak jak myślałem. Mają inny tryb życia, chodzą spać później niż ja i gdy ja się kładę o 23:00 to oni dopiero zaczynają się ogarniać do spania. Wczoraj do 1 w nocy słyszałem dudnienie po podłodze bo chodzili dodatkowo z łazienki słyszałem rozmowy chyba przez wentylacje i ogólnie też słychać w ścianie rury kanalizacyjne jak się myją to się niesie po
#from #stamtad #seriale #lost #zagubieni
LOST-a widziałeś? From to Ci sami twórcy.
Poza tym Dark - jednak tu tak jak w przypadku FROM, czyli pierwszy sezon świetny, drugi gorszy, trzeci słaby, a w przypadku Dark fatalny. Podobne klimaty, hmm... Podobał mi się Castle Rock. Też miasteczko, też mrocznie. Dwa sezony, dwie różne historie, drugi sezon chyba nawet lepszy.
Mało znany jest na przykład Curon. Jeden sezon,