Wpis z mikrobloga

@splinter96: Klasyka, gość zatrudnił Chińczyka do nabijania rankingów w gierce i przypisał sobie jego zasługi. Dokładnie tak samo wygląda to we wszystkich jego biznesach, gdzie na sukces pracują setki osób, ale frukty zgarnia tylko biały m----n oligarcha.
  • Odpowiedz
@splinter96: elon to jest kwintesencja prawaka, elixir z prawaka, wyciąg z braku pewności siebie. Tak to jest, możesz mieć miliardy, ale nadal być miękkim mitomanem potrzebującym udowadniać coś anonom.
  • Odpowiedz
@splinter96: k---a aż nie zjechałem do zdjęcia nawet nie dopuszczałem do myśli że przegryw o którym jest wpis to Musk, myślałem że piszesz o jakimś youtubowym influencerze XD
  • Odpowiedz
@splinter96: żenujące, ale po tym jak widziałem że założył sobie fejkowe konto na x-ie żeby chwalić samego siebie, po czym rozmawiał sam ze sobą żeby udowodnić że to prawdziwa osoba, niewiele mnie zdziwi na jego temat
  • Odpowiedz
Zwykly zabieg marketingowy.

@Niedobry: Zabiegiem marketingowym byłoby pokazanie że gra w grę. Chwalenie się byciem w top 10 hardcore (osiągnięcie możliwe dla kilkudziesięciu graczy sposób puli kilku milionów, wymagające grania 16 godzin dziennie) jest chęcią pokazania jaki to on nie jest zajebisty.
  • Odpowiedz
@Niedobry I dlatego zrobił live, żeby koniecznie udowodnić, że umie grać i nie znał podstawowych mechanik gry, a zakładki w schowku miał podpisane po chińsku?
  • Odpowiedz
@splinter96: ale trzeba mieć małego siusiaczka, aby w grę którą gra się dla relaksu boostować sobie postać aby tylko być w top 100 a w gre i tak samemu nie grać, bo skoro nie wie którym się mapę włącza to pewnie nie grał prawie wcale
to tak jakby wmawiać wszystkim, że ma się jakieś fajne hobby w którym jesteś specjalista, a samemu go nie uprawiać tylko zapłacić komuś aby robił
  • Odpowiedz
  • 0
@NieBojeSieMinusow w Elden Ringa jestem w stanie uwierzyć, że grał samemu patrząc na jego build.

Tragedii nie ma, ale widać że musiał podpatrzyć build w necie, bo 2 tarcze są nieprzydatne, statystyk i części mechanik nie ogarnia, choć to akurat norma wśród nowych dusz w świecie soulsborne ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tratak - @NieBojeSieMinusow w Elden Ringa jestem w stanie uwierzyć, że grał samemu pa...

źródło: temp_file3234871652964633182

Pobierz
  • Odpowiedz
@Vetinari: Ego: Myslal ze to latwe, przeciez "Nie takie rzeczy ogarnial". Boomerskie zagrywki. Sam tak czasem mam. Pracuje nad soba. On pracuje gdzie indziej... ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz