Wpis z mikrobloga

#budda Nie robia wrazenia obroty wk dzik a sam robi energola smakujacego jak szczoch i jeszcze upada
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ptreek: WK dzik ostro trzepie kasę na dzieciach
wcześniej jeden = 1 energetyk dziennie a teraz 1 pseudo energetyk dziennie kupują, na to wszystko idzie 800+
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Nie wiem jak się ma sytuacja teraz, ale kiedyś WK sprzedawało gorsze jakościowo suple (Nie mówię, że były złe) drożej od supli z lepszym składem od topowych marek typu Trec, Olimp etc.

Na ubraniach pewnie też coś tam im wpada. Kiedyś jak ruszałem z branżą odzieżowa, to Belgijski producent brał 30€ za bluzę i 12€ za koszulkę przy zakupie +150 sztuk (O ile dobrze pamiętam, bo to było 4-5
  • Odpowiedz
@ElementalX7: była też drama z SFD chyba że syf sprzedają bo ktoś badania zrobił i po miesiącu każdy o tym zapomniał i dalej promował

te wszystkie firmy ostre siano koszą
  • Odpowiedz
@eSUBA94: Większość idzie z jednej fabryki tak jak energole. Kiedyś przed ciuchami myślałem iść w branżę z suplami i otrzymałem z fabryki katalog + próbki. Było wszystko: czekolady, białka, masówki itd. Niektóre smakowały dosłownie tak samo jak suple jakichś niszowych marek
  • Odpowiedz
@eSUBA94 była afera z sfd, że w ich produktach była przekroczona norma rtęci. Nie każdy zapomniał, ja byłem fanem ich suplementów ale od afery nic od nich nie kupuję.

Teraz mocno się reklamują, więc po aferze spadły im obroty.
  • Odpowiedz
@ElementalX7: pijem kiedyś trochę próbek "nowych" energetyków na polski rynek, energetyków brandowanych - wszystkie jak najtańszy z biedry 1 do 1
raz dostałem 3 paczki i każda puszka miała inne logo producenta + twarze jakiś influ przykrywkowców z dawnej policji - smak identyczny każdej paczki
eSUBA94 - @ElementalX7: pijem kiedyś trochę próbek "nowych" energetyków na polski ryn...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz